• Minőségi Takarító cég Budapest!

    Minőségi Takarító cég Budapest!

    Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Telefonszám: +36703621721 ; E-mail:info@takaritok.eu

Takarítás Magánszemélyeknek

Egy komplex takarító szolgáltatást szeretnél magánszemélyként igényelni? Szeretnéd, ha igényeidnek megfelelően kitakarítsa otthonod egy profi takarító csapat? Minden bútorod ragyogjon a tisztaságtól, fürdőszobád ne csak tiszta legyen, hanem higiénikus is. Válaszd ki egyszeri vagy több lépcsős nagytakarítási csomagjaink közül a legmegfelelőbbet számodra.

Takarítás cégeknek

Majdnem 2 évtizede foglalkozunk takarítással. Irodákban, üzletekben, kereskedésekben, irodaházakban, vendéglátóegységekben. Alkalomszerűen, vagy csak egy alkalomra rendelhetsz tőlünk professzionális takarítást.

Felújítás utáni takarítás

Finompormentes tisztaság? Megvalósítható. Ha számodra fontos a hozzáértés, bízd ránk a felújítás utáni takarítás munkáit! Nálunk teljes körű szolgáltatást kapsz, szennyeződések nélkül.

Üzemi Konyha étterem takarítás

Konyha takarítás rövid határidővel. Steril és tiszta környezetet hozunk létre a konyha takarítás alkalmával. Ajánljuk üzemi, éttermi területekre is.

Fertőtlenítés, Fertőtlenítő takarítás

Higiéniai takarítás fertőtlenítés. Több lépcsőben, baktericid, virucid, yeasticid, MRSA hatásokkal. Széles spektrumban, elnyújtott hatóidővel. HACCP előírások betartása.

Építkezés utáni takarítás

Építkezés utáni takarítás után a terület, pormentes és tiszta. Ragasztók és festékes szennyeződések nélkül, karcmentesen, gépi tisztítással. Átadás előtt és utánra is rendelheted.

Festés utáni takarítás

Festés utáni takarítás, családi házban, irodákban, irodaházban, üzletekben, raktárakban. Precíz magabiztos tisztaságot kínálunk, természetesen a legjobb tisztítás technológiával.

Ablaktisztítás

Felújítás utáni ablaktisztítás, általános Ablakpucolás keretekkel együtt irodában, irodaházban, lakásban, üzemegységben, üzletekben, Ragasztó, fólia eltávolítás üvegről.

Portálüveg takarítás

Irodák, irodaházak, üzletek portál felületeinek takarítása, akár 8 méter magasságig állvány nélkül. Üvegfalak, üvegfüggönyök tisztítása karc és csíkmentesen.

Kirakatüveg tisztítás

Karcmentes kirakatüveg tisztítás. Megrendelhető üzleteknek, bevásárlóközpontoknak vagy üzletláncoknak. Folyamatos minimum rendelés heti 1 alkalom.

Irodatakarítás

Iroda takarító szolgálatot keresel? Kidolgozzuk neked a legmegfelelőbb konstrukciót a tisztántartásra. Teljeskörű szolgáltatás, akár már másnapra.

Rendszeres takarítás

A napi takarítás nehézséget jelent? Ha ennek a megoldását egy takarító cégre bíznád legszívesebben, akkor a megoldás kulcsa nálunk van.

Irodaház takarítás

Irodaház takarítás szolgáltatásunkat bármilyen irodaháznak kialakított létesítménybe igénybe veheted tőlünk, az irodaházak takarító szakértőjétől!

Szőnyegtisztítás

Speciális atkátlanítós szőnyeg mélytisztítás, kefés gépi takarítás. Szőnyegtisztítás 1 óra alatt (mennyiség függvénye). Száradási idő 1-2 óra. Ne dobja ki, inkább tisztíttassa ki!

Padlószőnyeg tisztítás

A padlószőnyeg tisztítás során viszlátot intünk számos foltnak (kávé, rozsda, üdítő, étel folt.). Elpusztul a baktérium, atka, bolha, valamint vírus-inaktiváló hatás keletkezik.

Kárpittisztítás

Kárpitod, bútorkárpitod gépi mélytisztítása foltok nélkül az otthonodba! A tisztítás során a szennyeződések gyorsan kioldódnak, száradás után a kárpit felfrissül. Nincs színvesztés, a tisztítószer lebomlik. 1-2 óra száradási idő.

Garázstakarítás

Garázstakarítás minden burkolatú mélygarázsban, teremgarázsban. Nincsenek elmaródások, olajos szennyeződések, guminyomok.

Társasház takarítás

Rendszeres és egyszeri társasház takarítás Budapest összes kerületében minőséggel, ideális megoldásokkal! Legyen tiszta és rendezett akár mindennap.

Üzlethelyiség takarítás

Üzlethelyiség takarítás felújítás után vagy beköltözés előtt. Üzletek napi takarítása átadás előtti üzlethelyiség takarítás, pipere nagytakarítás. Több lehetőség.

Lakástakarítás

Lakástakarítás Budapesten és kerületeiben folyamatos megrendelésre Megbízhatóság. Számos szolgáltatás egy helyen. Apartman, airbnb takarítás.

Családi ház takarítás

A családi ház takarítás nálunk egy felelősségteljes szolgáltatás. Ünnepek, családi események előtt is megrendelhető.

Elhanyagolt lakástakarítás

Elhanyagolt lakástakarítás. Lepukkant, extrém koszos lakások takarítása! Újra lakható lakás, bízd ránk a takarítást. Teljes Diszkrécióval.

Albérlet takarítás

Ki költözés utáni, beköltözés előtti albérletek takarítása, fertőtlenítéssel. Airbnb lakások takarítása egyszeri illetve folyamatos megbízásra.

Nagytakarítás

Nagytakarítás, bármely területre, minden mosható felület tisztítása egy szolgáltatás keretén belül. Szaktudás nálunk alap követelmény!

Piperetakarítás

Piperetakarítás rövid időn belül! Lélegzetelállító tisztaság. Amennyiben egy teljes körű átfogó takarításra van szükséged úgy ezt a takarítást ajánljuk.

Rendezvény takarítás

Takarító személyzet biztosítása a teljes rendezvény időtartamra alatt és utána. Felszereléssel vagy anélkül. Magyarország teljes területén.

Gépi takarítás

Széles gépparkal rendelkezünk. Műgyanta, beton, szőnyeg, padlószőnyeg gépi tisztítására megtaláltad a legmegfelelőbb céget. Olajos, guminyomos, zsíros padló burkolatok gépi takarítását önjárós, egytárcsás súroló automatákkal tisztítjuk. Rövid határidővel elérhető árakon.

Üzemi takarítás

Üzemek, gyárak, gyártósorok szakszerű takarítása, minőségi ellenőrzéssel. ISO 9001, ISO14001 és EMAS certifikáció. Higiéniai előírások szerint.

Hajó takarítás

Állóhajók, étteremi hajók, szálláshajók, vendéglátók és rendezvényhajók teljeskörű takarítási szolgáltatása. Komplex megoldásokat kínálunk a tisztántartásra.

Gyakori kérdések

Helyszíni felmérés ingyenes, hogyan rendeljek? Mennyibe kerül a takarítás? A gyakori kérdésekre itt találod a választ.

Takarítás

Takarítás - Takarító cég Budapest!


25 éves szakmai múlt - Takarítás üzlet, iroda, konyha, étterem, lakás, ház - Profi megbízható, gyors, alapos takarító cég Budapest, - Minőség - szaktudás


Miért válasszon minket a takarításra?

Amit elmondhatunk magunkról: A takarító cégek között kimagasló a teljesítményünk és a precizitásunk. Miért állítjuk ezt magunkról? Gondolj bele, amikor minket hívnak a takarítási cégek, mert a hozzáértésünk több mint két évtizedes (és ez nem az olcsó ár miatt van, mert az áraink versenyképesek). Az elégedett ügyfeleink száma napról, napra nő. Higiéniában verhetetlenek vagyunk. Szaktudásban és fertőzés megelőzésben nincs párunk. 

Mi lenne,amiben a legjobbak vagyunk?

Szerintünk és a megrendelőink szerint mindenben, ami takarítás!

De hát akkor joggal kérdezheted, mi lenne a célunk?

Egyszerű a válaszunk. Rendelj tőlünk takarítást és meglátod! Amikor olyan elkoszolódott felületek is tisztává takarítunk neked, amivel te évekig küzdöttél és sehogy sem tudtad tökéletesen megtisztítani. A régi koszos járólapod újra ragyogni fog. Bútoraid újra csillogni fognak! Sorolhatnánk…látni kell! A célunk a te és a megrendelőink elégedettsége a takarítás után.

De mi lehet a titkunk?

A titok azért titok, hogy ne áruljuk el. De, amit megosztunk veled az a tökéletes munka elérése. Valamint a hozzáértés. Ne felejtsük el a tisztítószereink EU díjas német vegyszerek. Amik a saját világukban mindig a legjobbak! Természetesen a tisztítástechnológiai szakemberekhez méltó tisztítószerek.

Budapesti takarító cégek listája közt megtalálsz minket is!

2004-óta foglalkozunk takarító szolgálattal. Számos takarítási területen szereztünk már kimagasló professzionális szaktudást a többi takarító cégekkel szemben. Budapest összes kerületeiben végzünk takarító szolgálatot.

Szolgáltatásaink között megtalálod azt, amit keresel egy maximalista takarító cégben.

Egy új kivitelezés egy újabb kihívás a takaritokeu csapata számára. Mi bizonyítunk, nem pedig ígérünk! Munkáink során a tökéletes tisztaságra koncentrálunk, gyorsan és magabiztosan. Ne feledd számunkra a te elégedettséged a legfontosabb és a tisztaság, amit hátrahagyunk neked.

Takarítást takaritok.eu-tól!

Cleaning Company Kft. takarítás Ugye elege van abból, hogy leszakad a dereka a takarítás fáradalmaitól, valamint a felmosástól már belefájdul a háta, na és a portörléstől meg már herotja van… Valószínűleg Önnek is vannak rossz tapasztalatai a takarítással kapcsolatban. Irodája, munkahelye, lakása piszkos, poros és ez sajnos állandósul, mivel a takarító személyzet nem áll éppen a helyzet magaslatán? Lassan halad a takarítás, minden idejét elveszi a munka koordinálása, és még nem is elégedett az elvégzett takarító munkájával! Nos, önnek ebben az esetben profi takarító cégre van szüksége!


Igen, jól hallotta profikra, akik maximalisták a takarítás munkavégzésekor! Valószínűleg most az jut eszébe, hogy nincs annyi pénze, hogy megfizesse egy megbízható és hatékony takarító cég szolgáltatásait. Ne legyen elkeseredve! Van megoldás!Biztosíthatom, hogy maximális hatékonysággal, rövid határidő alatt megvalósulhatnak elképzelései, európai színvonalon, de nem európai áron, hanem jóval azalatt lesz a takarítás ára! A hab a tortán, ami valóban hihetetlennek tűnik… még garanciát is kap az elvégzett munkára, egyszóval nem érheti meglepetés! Nincsenek rejtett költségek, nincsenek plusz kiadások, garantált ár van csak és garantált magas színvonalú minőségi takarítás Budapesten.Takarítás problémád van Budapesten? Hívj fel minket és segítünk! Az alábbi számon állunk rendelkezésedre: +36703621721Ezeken a területeken vállalunk takarításokat:

  • Budapest kerületei és 50km körzetében
  • Vidéki nagyobb városokban
  • Országszerte is cégek részére

Cégünk ezeken a helyszíneken nyújt takarítás szolgáltatást:

  • Lakásban, családi házban ( Budapest és 120Km-es körzetében ingyenes.)
  • Üzletekben, raktárban, garázsban, üzemben, irodában, extrém területen, konyhákban, éttermekben, létesítményekben, egyéb területeken

Takarítási igényedet, rendelésedet az alábbi lehetőségek egyikén tudod megtenni

Takarítás Budapest és Pest megyében

Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Telefon:
☏ Hívj Minket
06 70 3621721

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41

E-mail:info@takaritok.eu