• Takarítás Budapest - Takarító cég

  Takarítás Budapest - Takarító cég

  Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Minőségi Takarító cég Budapest! Telefonszám: +36703621721 ; E-mail:info@takaritok.eu

Takarítás Magánszemélyeknek

Egy komplex takarító szolgáltatást szeretne magánszemélyként igényelni? Szeretné, ha igényeinek megfelelően kitakarítsuk otthonát? Minden bútora ragyogjon a tisztaságtól, szaniterei egy komplex fertőtlenítésen essenek át csempetisztítás, vízkőoldás? Akár egy normál általános takarítás vagy egy nagyobb nagytakarítás legyen, ránk számíthat. Profi csapat.

Takarítás cégeknek

Profi megbízható takarító cég vagyunk. Teljeskörű és széleskörű szolgáltatást nyújtunk cégeknek országszerte. Majdnem 2 évtizede foglalkozunk takarítással. Irodákban, üzletekben, kereskedésekben, irodaházakban, vendéglátóegységekben. Alkalomszerűen, vagy csak egy alkalomra rendelhet tőlünk professzionális takarítást.

Felújítás utáni takarítás

Nálunk, komplex szolgáltatást kap! Finompor, por, sitt, ragasztó mentes területek. A takarítandó felületek, minden porcikáját áttisztítjuk speciális gépekkel. Garanciát vállalunk a kivitelezéseink alatt. Rendelhető kisebb területektől a nagyobb létesítményekig. 5 Fázisú munkarendszer. Nagy szaktudás. Parketta impregnálás.

Gépi takarítás

Széles gépparkal rendelkezünk. Műgyanta, beton, szőnyeg, padlószőnyeg gépi tisztítására megtaláltad a legmegfelelőbb céget. Olajos, guminyomos, zsíros padló burkolatok gépi takarítását önjárós, egytárcsás súroló automatákkal tisztítjuk. Rövid határidővel elérhető árakon.

Üzemi területeknek

Válassza a leghatékonyabb szolgáltatásunkat! Részletes anyag-díj árajánlat. Rendszermegoldások. Biztonsági adatlappal rendelkező termékek használata az üzemi takarítás során. ISO 9001, ISO14001 és EMAS certifikáció. Higiéniai előírások betartása. Biztosítás. Ajánljuk gyáraknak, üzemeknek.

Fertőtlenítés, Fertőtlenítő takarítás

Higiéniai fertőtlenítés. Több lépcsőben. HACCP előírások betartása mellett. Baktericid, virucid, yeasticid, MRSA hatásokkal. Szélesspektrumban elnyújtott hatóidővel. Nehezen hozzáférhető helyeken is. Minden olyan területre, ahol szükséges.

Takarítás - Takarító cég Budapest !

Takarítás Budapesten üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban!
Takarító cég Budapesten!


Takarítás Budapest – Takarító cég!

Miért válassz minket a takarításra? Amit elmondhatunk magunkról: A takarító cégek között kimagasló a teljesítményünk és a precizitásunk. Miért állítjuk ezt magunkról? Gondolj bele, amikor minket hívnak a takarítási cégek, mert a hozzáértésünk több mint egy évtizedes (és ez nem az olcsó ár miatt van, mert az áraink versenyképesek). Mikor az elégedett ügyfeleink száma napról, napra nő. Higiéniában verhetetlenek vagyunk. Szaktudásban és fertőzés megelőzésben nincs párunk.

Takarítás

Cleaning Company Kft. Takaritas kep professzionalisan Ugye elege van abból, hogy leszakad a dereka a takarítás fáradalmaitól, valamint a felmosástól már belefájdul a háta, na és a portörléstől meg már herotja van… Valószínűleg Önnek is vannak rossz tapasztalatai a takarítással kapcsolatban. Irodája, munkahelye, lakása piszkos, poros és ez sajnos állandósul, mivel a takarító személyzet nem áll éppen a helyzet magaslatán? Lassan halad a takarítás, minden idejét elveszi a munka koordinálása, és még nem is elégedett az elvégzett takarító munkájával! Nos, önnek ebben az esetben profi takarító cégre van szüksége!


Igen, jól hallotta profikra, akik maximalisták a takarítás munkavégzésekor! Valószínűleg most az jut eszébe, hogy nincs annyi pénze, hogy megfizesse egy megbízható és hatékony takarító cég szolgáltatásait. Ne legyen elkeseredve! Van megoldás!Biztosíthatom, hogy maximális hatékonysággal, rövid határidő alatt megvalósulhatnak elképzelései, európai színvonalon, de nem európai áron, hanem jóval azalatt lesz a takarítás ára! A hab a tortán, ami valóban hihetetlennek tűnik… még garanciát is kap az elvégzett munkára, egyszóval nem érheti meglepetés! Nincsenek rejtett költségek, nincsenek plusz kiadások, garantált ár van csak és garantált magas színvonalú minőségi takarítás.Takarítás problémád van Budapesten? Hívj fel minket és segítünk! Az alábbi számon állunk rendelkezésedre: +36703621721Takarító cég!

Cleaning Company Kft Takarito Ceg Budapest

Ez a tuti ---> Amit elmondhatunk magunkról: A takarító cégek között kimagasló a teljesítményünk és a precizitásunk.

Mi lenne,amiben a legjobbak vagyunk? Szerintünk és a megrendelőink szerint mindenben, ami takarítás! Az első számú takarító cég mi vagyunk.

De hát akkor joggal kérdezheted, mi lenne a célunk? Egyszerű a válaszunk. Rendeljbe tőlünk takarítást és meglátod! Amikor olyan felületek is tiszták lesznek, amivel te évekig küzdöttél. A régi koszos járólapod újra ragyogni fog. Bútoraid újra csillogni fognak! Sorolhatnánk…látni kell!

De mi lehet a titkunk? A titok a tökéletes munka elérése. Valamint a hozzáértés. Ne felejtsük el a tisztítószereink EU díjas német vegyszerek. Amik a saját világukban a legjobbak! Amelyek a szakemberekhez méltók.Budapesti takarító cégek listája közt megtalál minket is! 2004-óta foglalkozunk takarító szolgálattal. Számos takarítási területen szereztünk már kimagasló professzionális szaktudást a többi takarító cégekkel szemben. Budapest összes kerületeiben végzünk takarító szolgálatot.

Szolgáltatásaink között megtalálja azt, amit ön keres egy maximalista takarító cégben. Számunkra az új kivitelezés egy újabb kihívás cégünk számára, az ön elégedettségére. Mi bizonyítunk, nem pedig ígérünk! Munkáink során a tökéletes tisztaságra koncentrálunk, gyorsan és magabiztosan.
Területi lefedettségünk:

 • Budapest kerületei és 50km körzetében
 • Vidéki nagyobb városokban
 • Országszerte is cégek részére

Milyen területre rendelhet tőlünk takarítás szolgáltatást:

 • Lakásban, családi házban (itt fontos, hogy ajánlatot csak helyszíni felmérésre adunk, Budapest és 20Km-es körzetében ingyenes.)
 • Üzletekben, raktárban, garázsban, üzemben, irodában, extrém területen, konyhákban, éttermekben, létesítményekben, egyéb területeken

Rendelésed az alábbi módon adhatod le nálunk takarításra:

 • Ha írsz nekünk az igényeddel erre az e-mail címre:
  E-mail:info@takaritok.eu
 • Telefonon:
  Telefonszám: +36 70 3621721
 • Ajánlatkérő űrlapon keresztül:
  Itt tudod leadni >>>>