• Takarítás

  Takarítás

  Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Minőségi Takarító cég Budapest! Telefonszám: +36702297118 E-mail:info@takaritok.eu

Albérlet takarítás

ALBÉRLET TAKARÍTÁS ALBÉRLETEK TAKARÍTÁSA,

Albérlet takarítás Cégünk rendszeres albérlet takarítást vállal a legideálisabb árakon. Nagytakarítástól kezdve, a rendszeres takarításig számtalan formában kérhető ezen szolgáltatásunk.

Albérlet takarítás - Buli utáni takarítás, hogy a tulaj ne tudja meg . Hívj minket és a legmakacsabb szernnyeződéseket is eltüntetjük.

A lényeg, hogy amiért a lakás nem a mienk, a tisztaságra, a komfortérzetre mindenkinek szüksége van, akkor is, ha örökös időhiányban szenved. A kiadott albérletek többségében egyetemisták, iskolások vagy olyan egyedülálló dolgozó értelmiségi fiatal lakik, akiknek a takarításra jut a legkevesebb idejük. Ma már az albérlet takarítás a legegyszerűbb feladatok közé tartozik, nem szükséges időt fordítani rá, ha sokkal könnyebben is megoldható.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Amit mi kínálunk az albérlet takarítás szolgáltatásunkhoz: Kiköltözés utánra kínálunk takarítási szolgáltatást, akár 24 órán belüli munkavégzéssel, vagy kisebb 50 nm alatti lakásoknak a telefonhívástól számított három órán belül.

A takarítási felszereléseket és az albérlet takarításhoz szükséges tisztítószereket a cégünk biztosítja a megrendelés után. Precíz munkájukra igényes takarító brigádunk, hatékonyan és határidőre elvégzik a rájuk bízott takarítást az albérletben. Felelősséget vállalunk.

ALBÉRLET TAKARÍTÁS

Az ☆ albérlet takarítás ☆ hiánya miatt nem kell többet a tulajdonos előtt szégyenkezni, ha cégünk profi és diszkrét szakembereire bízza a feladatot.

Gyors Árajánlatkérés

Név:
E-mail címe::
Telefonszám *:
Takarítás megnevezése:
Takarítás várható idő pontja::

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41
Telefon:

06 70/2297118

E-mail:info@takaritok.eu

Mit is kinálunk!

 • 1 Tipp:

  Garancia

  Felelősségvállalás jár minden megrendeléshez a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre.
 • 2 Tipp:

  Minőségi takarítás

  Rossz tapasztalat érte? Nem minden takarító cég megbízhatatlan, a mi cégünk minőségi munkát végez!
 • 3 Tipp:

  Szaktudás:

  Sok takarító cég kiírja az oldalára, hogy ilyen takarító, olyan idős stb. Ellenben cégünk, professzionális munkát végez és bizonyít látványosan, nem pedig ígérget.
 • 4 Tipp:

  Megbízhatóság:

  Mi nem egy fantom cég vagyunk, akik számlát sem tudnak, adni munkájukról vagy nehezen oldják meg. Cégünk leinformálható.
 • 5 Tipp:

  Hozzáállás:

  Nálunk nincs olyan, hogy három órás takarítás min. 100 nm-en. Vállalkozásunk addig takarít, míg az teljesen 100 %-os nem lesz. Ez pedig idő..
 • 6 Tipp:

  Apró részletek:

  Minden az apró részleteken múlik. A takarítás erről szól. Felületesen mindenki tud. De mi tovább megyünk. Precizitás…
 • Takarítás

  Mindenfajta takarítást elvégzünk. Szolgáltatásunk széleskörű és Professzionális.

  elolvasom a takarítás oldalt..→