Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás Budapest - Profi csapat

Felújítás utáni takarítás Budapest lakásfelújítás után takarítás

Felújítás utáni takarítás - Itt van a Profi csapat! Beköltözne ✔ viszont a » felújítás utáni takarítás « gondot okoz, mert helységei finom porosak, frissen elkészült burkolatait fugafátyol borítja, törmelékkel van tele új háza?

 


Segítünk önnek itt a biztos megoldás a felújítás utáni takarításra! 06 70/3621721


 

Ha önnek fontos a hozzáértés és, hogy pormentes tisztaságba költözzön be. Akkor ön bízza ránk a felújítás utáni takarítás munkáit! Nálunk, komplex teljes körű szolgáltatást kap!

Mit kínálunk önnek, ha tőlünk igényli a felújítás utáni takarítást?

 • Finompor eltávolítás minden le mosható felületről.
 • Valamint falporszívózás is az egyik szolgáltatásunkból, amit kínálunk önnek a felújítás utáni takarítás alkalmával.
 • Felületek ápolása és állagmegóvása.
 • Burkolatok polírozása
 • Felújítás utáni ablak és keret tisztítás
 • Márványtisztítás és polírozás
 • Szaniterek és Konyha teljes piperetakarítását
 • Laminált és normál Parketta, olajozása, bevonatozása.
 • Fugatisztítás

A felújítás utáni takarítás alatt a takarítandó felületek, minden porcikáját áttisztítjuk speciális gépekkel. Ötfázisú rendszerünknek köszönhetően, legkiválóbb hatékonyságával érjük el a legmagasabb szintű végeredményt a felújítás utáni takarítás végeztével.


Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Teljes körű garanciát vállalunk a felújítás utáni takarítás alatt és után, hogy ön nyugodt lehessen. Biztosítjuk megrendelőinket az alapos, precíz munkavégzésről hozzáértő szakemberektől.
Ötfázisú Munka rendszer ajánlatunk önnek:

 1. Portalanítás az apróbb résekben is megtörténik, mely nem kavarja újra fel port. A faburkolatú helységekben speciális nem karcoló fejekkel távolítjuk el a finom port. Egyszóval portalanítás.
 2. Vizes helységekben fertőtlenítést végzünk, hogy önnek nem csak tiszta, de steril környezetet (baktérium és vírus mentes) biztosítsunk átadásakor.
 3. Felújítási utáni takarítás elkezdődik: a takarítandó felületeket be skálázzuk kopásállóság és burkolat típus szerint. Egyszerűen felmérjük típusait és meghatározzuk a takarítási technológiájú kar.
 4. A burkolatok és felületeket a saját ph értéküszöbük alapján takarítjuk tisztára. Ezek a takarítószerek környezet barátok és 100%-ig lebomlanak. A takarító felszerelések antisztatikusak.
 5. A kezelési eljárás. Ebben az eljárásban a felületeket kezeljük, ápolószerekkel melyek visszaadják eredeti fényeket a bútoroknak, felületeknek.


Reméljük hamarosan önt is üdvözölhetjük elégedett megrendelőink között a felújítás utáni takarítás végeztével.

 

Felújítás utáni takarítás Profi módon Teljeskörű garanciával Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»
Kedves megrendelő az űrlapunk kitöltésével felveszi velünk a kapcsolatot. Kollégánk az űrlap feldolgozása után vissza hívja telefonon és megbeszélnek egy személyes találkozót. A felújítás utáni takarítás helyszínén megbeszélik az építkezés utáni takarítás kivitelezés időtartamát, és kialakítjuk az árszabást mely mindkét félnek megfelel.

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!