Fertőtlenítés

Fertőtlenítő takarítás

Fertőtlenítő takarítás és allergia semlegesítés otthonábanFertőtlenítésre van szüksége? Hívjon bizalommal!

Legyen szó egészségügyi helyiségről, egy steril otthon létrehozásáról, vagy akár egy olyan otthonról, aminek lakói súlyos allergiával küzdenek. A fertőtlenítés ebből a szempontból életmentő lehet, de mindenképp életkörülmény javító.

Fertőtlenítés apesinnel


A fertőtlenítést cégünk az Apesin tisztítószer családdal végzi. A fertőtlenítésre alkalmas Apesin tisztítószerek oxigénaktív felületfertőtlenítők, baktericid, fungicid, vírusinaktiváló és tuberkulocid hatással bírnak.

Bármilyen lemosható felületen alkalmazható! Cégünk főképp a kiváló tisztító hatása miatt alkalmazza e tisztítószereket, valamint a megbízható ökológiai ill. toxikológiai tulajdonságaik miatt, használatuk mentes a kellemetlen szagoktól. Bármilyen lemosható felületen használhatjuk, bármely egészségügyi területen.

Kiknek ajánljuk a fertőtlenítő takarítás szolgáltatásunkat: Amennyiben családja környezetében élők között elhanyagolt több éve nem takarított lakásokban élők vannak, és semmilyen lehetőséget nem adnak ezek a személyek a takarításra, már csak akkor, amikor korházba kerülnek, és önök ez idő alatt sterilebbé tisztábbá szeretnék tenni a környezetüket e személyeknek akkor erre a célra, válassza a legjobbat és az eredeti minőség tanúsítvánnyal rendelkező cégünket. Amennyiben nem tudja, hogy kit válasszon referenciákat és személyes tanácsadást biztosítunk az ön számára. Valamint cégeknek, ipari létesítményeknek és speciális berendezést használó ipari tevékenységet folytató vállalkozásoknak.

Fertőtlenítés otthonában, cégeknek, ipari létesítményeknek - Allergiás és a szezon már elmúlt? Allergia takarítás, fertőtlenítős takarítás, fertőtlenítő takarítás.

Allergiasemlegesítés és allergia szezon utáni takarítás!

Minden olyan apró helyen vagy helyiségben por és allergia mentesítünk. Ahol önnek nehézkes egy takarítás vagy a takarításnak a hozzákezdése is már egy allergia fokot képvisel. Segítünk ebben önnek allergiamentesítő vegyszerekkel és eszközökkel!

Gyors Árajánlatkérés

Név:
E-mail címe::
Telefonszám *:
Takarítás megnevezése:
Takarítás várható idő pontja::

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!