Festés utáni takarítás

Festés utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás BudapestFestés utáni takarítás, családi házban, irodában, irodaházban, Átadások után, üzletekben, raktárakban. Precíz magabiztos tisztaságot kínálunk, minden olyan területre ahol szükségessé válik a festés utáni takarítás. Természetesen a legjobb technológiát kínáljuk ezen a piacon a takarítók között.

Finomporos bútorokat és burkolatokat megtisztítjuk elmaródások és fuga beívódás nélkül. Miért fordítunk rá nagyobb odafigyelést? Mivel a festés után a szennyeződések javarészt lecsepegett festékből és a fal csiszolás után porból áll. Minél több ideig maradnak ezek a szennyeződések a burkolatokon annál nagyobb az esély rá, hogy kárt okoznak a felületeken és azok védő lakkozásában.

A festés utáni takarítás egy időigényes feladat minden takarító cégnek. Akár több órát és napot is igénybe vehet. Nálunk nincs egy órás festés utáni takarítás, mint a többi takarító cégeknél. Mi csak egy pormentes és 100%-osan tiszta területet adunk át, minden esetben. Erre adjuk a takarítási garanciát.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Területek ahol vállaljuk e szakszolgáltatásunkat:
Festés utáni takarítás, Göd, Dunakeszi, Törökbálint, Érd, Solymár, Budaörs, Szentendre, Vecsés, Budapest és kerületei, Pest megye, Esztergom, Üröm, és nagyobb városok.
Teljes lista: Takarítás országosan oldalunkon talál.

Minőség a festés utáni takarítás során, nálunk alapkövetelmény. Ez nem egy, egyszemélyes takarító vállalkozás. Csak olyan területet adunk át ami megfelel a minőségi politikánknak.


Festés utáni takarítás Budapest

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!