Takarítás

takaritok.eu - Takarítás

Festés utáni takarítás

Festés utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás BudapestFestés utáni takarítás, családi házban, irodában, irodaházban, Átadások után, üzletekben, raktárakban. Precíz magabiztos tisztaságot kínálunk, minden olyan területre ahol szükségessé válik a festés utáni takarítás. Természetesen a legjobb technológiát kínáljuk ezen a piacon a takarítók között.

Finomporos bútorokat és burkolatokat megtisztítjuk elmaródások és fuga beívódás nélkül. Miért fordítunk rá nagyobb odafigyelést? Mivel a festés után a szennyeződések javarészt lecsepegett festékből és a fal csiszolás után porból áll. Minél több ideig maradnak ezek a szennyeződések a burkolatokon annál nagyobb az esély rá, hogy kárt okoznak a felületeken és azok védő lakkozásában.

A festés utáni takarítás egy időigényes feladat minden takarító cégnek. Akár több órát és napot is igénybe vehet. Nálunk nincs egy órás festés utáni takarítás, mint a többi takarító cégeknél. Mi csak egy pormentes és 100%-osan tiszta területet adunk át, minden esetben. Erre adjuk a takarítási garanciát.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Területek ahol vállaljuk e szakszolgáltatásunkat:
Festés utáni takarítás, Göd, Dunakeszi, Törökbálint, Érd, Solymár, Budaörs, Szentendre, Vecsés, Budapest és kerületei, Pest megye, Esztergom, Üröm, és nagyobb városok.
Teljes lista: Takarítás országosan oldalunkon talál.

Minőség a festés utáni takarítás során, nálunk alapkövetelmény. Ez nem egy, egyszemélyes takarító vállalkozás. Csak olyan területet adunk át ami megfelel a minőségi politikánknak.


Festés utáni takarítás Budapest

Gyors Árajánlatkérés

Név:
E-mail címe::
Telefonszám *:
Takarítás megnevezése:
Takarítás várható idő pontja::

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!