Fugatisztítás

Fugatisztítás

Padlókon, járólapokon hideg burkolatok,csempék közti fugatisztítás. Zsíros, olajos, koszos, penészes fugák takarítása speciális gépekkel, legyen tiszta akár már holnap.


Fugatisztítás

Fugatisztítás erősen szennyezett fugák takarítása

Nagyon bosszantó tud lenni, ha a járólapok között a kosztól fekete, a konyhában pedig a zsíros fugákat nézed nap mint nap. A fürdőszoba fugájáról, meg ne is beszéljünk, itt ott penészes, de a legjobban a zuhanytálca és a kád felett a csempén szúr szemet igazán (ami persze egyből látszik). Már egy párszor megpróbáltad kitakarítani különböző takarítási tippekkel, amit a netről szereztél. Használj ecetet, szódabikarbónát, esetleg sót… Lassan már egy komplett nagy bevásárlást költesz el azokra a fránya fugákra, de sosem lesz tiszta.

De van egy jó hírem számodra a fugák tisztasága nem álom többé, nem kell vagyonokat költened a fugatisztításra. Mert mi megcsináljuk helyetted a meló részét speciális gépekkel, hozzáértéssel, rövid határidővel. Végül újra láthatod a fehér, barna, piros vagy legyen akármilyen színű fugádat a járólapok között sérülések nélkül. Valamint búcsút intünk a penészes fugáknak is, ami a baktériumok melegágya.


Ajánlatkérésed itt tudod megtenni


Telefonszámunk: ☏ Hívj minket: 06 70 3621721


Mit kínálunk neked, ha tőlünk igényled a fugatisztítást?

 • Nem csak a fugák lesznek tiszták, hanem a körülötte lévő hideg burkolataid is.
  A tisztítás során a padozatok burkolatait takarítjuk meg takarító géppel. Így érjük el a legnagyobb tisztasági fokozatot.
 • Kézi, gépi, forrógőzzel történő fugatisztítás
  Erősen szennyezett, olajos, zsíros fugákat a burkolatok, csempék kopásállósága, valamint a fugázó anyag összetétele, illetve a szennyeződések kioldásának pH értéke szerint választjuk meg a megfelelő tisztítószert és a takarítási technológiát.
 • Biológiai szennyeződés takarítása
  A biológiai szennyeződések közé tartoznak a baktériumok, penészgombák, penész, vírusok, állati szőr és macskanyál, házipor, atkák, csótányok és pollen. Speciális eljárással, célirányos fertőtlenítéssel takarítjuk ki a fugákból ezeket a fránya, makacs egészségtelen apróságokat. Így nem csak tiszta lesz, hanem higiéniailag perfekt.
 • Felújítás utáni fugatisztítás
  Jöttek a mesterek, lerakták a járólapot, kicsempéztek, de valahogy még mindig kifehéredik a szennyezett  fuga, pedig már egyszer (vagy többször is) kitakarítottad. Ne csüggedj, van megoldásunk számodra, újra eredeti színe lesz. ☏ Hívj Minket: +36 70 3621721

Hogyan történik a fugatisztítást?

Teljes körű felelősségbiztosítást nyújtunk a fugatisztítás során. Ennek köszönhetően a területen történő munkavégzésünket a Generali biztosító biztosítja. Így biztosítunk téged a burkolataid és a bútoraid biztonságáról a takarításunk során.

 1. Első körben mindenképpen látni kell a területet. Ezen észrevétel alapján megállapítjuk a fuga jellemzőit, s a körbevett burkolat típusát (gyári beállítások ☺ ).
 2. Ezután megtervezzük a leghatékonyabb és a leggazdaságosabb takarítási technológiát. (osztunk, szorzunk, kivonunk, megbeszéljük és a kidolgozott ajánlatot írásban elküldjük számodra ☺ )
 3. Mehet a meló egy kiszemelt időpontban. (ipari géppel, felszereléssel, a megbeszélt időpontban gyorsszervíz ☺ )
 4. Átadás és újra olyan a fuga ahogy te szeretnéd látni. (ámulunk és bámulunk együtt, milyen szép tiszta ☺ )

Milyen területre rendelhetsz tőlünk fugatisztítást

A fugatisztítást az alábbi felsorolt területeken végezzük:

 • Lakás, családi ház
 • Külső, belső teraszok
 • Építkezések, felújítások után
 • Műhelyek, raktárak, csarnokok
 • Ipari létesítmények, gyárak
 • Ipari konyhák, kifőzdék, éttermek, vendéglátóegységek
 • Irodák, irodaházak
 • Bemutatótermek
 • Üzletek, üzletláncok

☛ Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»


Reméljük hamarosan téged is üdvözölhetünk elégedett megrendelőink között a fugatisztítás végeztével.


☏ Hívj minket: 06 70 3621721 Segítünk, hogy tisztaság legyen!