Fugatisztítás

Fugatisztítás Takarítás tippek Fugatakarítás

Fugatisztítás takarítás tippek.
Fugatakarítás. Hívjon! - mesésen szép takarítások telefonszáma: 06 70 3621721 - Német tisztítószereket használunk.
Takarítás tippek, fugatisztítás otthon!
Publikálva ekkor: 2012. Február 06. írta admin

A fugák tisztítása általában igen időigényes feladat, de ha utána gondolunk milyen szennyeződés lehet, rajta könnyebben megy a fugatisztítás. Megint egy jó takarítási tippek önnek: általában ha tudjuk, mi tapad rá a fugára akkor igen egyszerű a dolgunk.

Milyen szennyeződések lehetnek ezek?
Konyhában fugatisztítás tippek:
Általában főzünk így pára keletkezik, aminek zsír tartalma van, és ez letapad mindenhova még a fugákban is, ezért nehéz a fugatisztítás. Ezek is egy jó takarítás tippek voltak. Így már tudhatunk egy dolgot, van egy zsíros szennyeződésünk, ami letapadt, és ami alatta van ez por és kosz, amit megkötött. A zsírt lúgos vegyszerrel lehet eltávolítani. De ám ez is kárt Okozhat a burkolatunkban, ha nem hígítjuk el bizonyos arányban.

Szaniterekben fugatisztítás takarítási tippek:
Nagyjából ugyan ez a módszer a fugatisztítás során, de még párosul egy kis lecsapódott vízkővel is. Újabb takarítási tippek önnek. Javaslat egyszerűen. A tökéletes fugatisztítás:
Vegyünk egy körömkefét esetleg nagyobb szálú sörtés erős kefét (vagy fugakefét toldóval). Kell még hozzá egy vödör víz, rongy és lúgos felmosó szer, aminek a ph értéke 10 –es. A szanitereknél egy kis vízkőoldó is.

Fogjunk hozzá:
4L-er vízhez adjunk hozzá fél liter lúgos vegyszert (felmosót). Áztassuk fel a burkolatunkat kis mennyiségű vegyszeres vízzel, mi ezt vizes porszívóval szórjuk fel. Várjunk 5 percet és a fugákat kissé dörzsöljük át a kefével a körülötte lévő burkolattal együtt, addig, míg láthatóan a kosz kiválik a fugából. Ezután töröljük át tiszta vízzel vagy szívjuk le róla a vizet egy vízsszívós porszívóval. Szanitereknél felváltva vízkőoldó utána lúgos vegyszer.

Fugatisztítás, takarítás tippek, fugatisztítás, fugatakarítás

Utó munka:
Ha ez kész van, akkor mossunk fel, tiszta felmosó szettel.
Ui.:
Ez igen fárasztó munka, de az eredmény megéri!

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!