Fugatisztítás

FugatisztításPadlón, járólap, hideg burkolat, csempe közti fugatisztítás. Zsíros, olajos, koszos, penészes fuga takarítása speciális gépekkel, legyen tiszta akár már holnap.Fugatisztítás alkalmával pénztárca kímélő megoldást kínálunk neked. - Erősen szennyezett fugák takarítása nem álom többé!

Megsárgult, beszürkült a fuga vagy éppen a penész ette bele magát?
Konyhapadlódat borító járólapok között olyan koszos, zsíros a fugád, hogy már a fuga színét se látod?

Fürdőszobában lévő csempék közötti fugákról meg ne is beszéljünk! Koszosak, penészesek, legjobban a zuhanytálca feletti csempén szúr szemet igazán. Biztos párszor megpróbáltad kitakarítani különböző fugatisztítási tippekkel, amit a netről szereztél. Használj ecetet, szódabikarbónát, esetleg sót… s a fugatisztításod közben egy rémálommá vált otthon.

Vagyonokat költesz el a fugák takarítására, de sosem lesz tisztább. Ne dőlj be különböző fugatisztítási cikkeknek! Fugatisztításra ezek a praktikák semmi esetre sem fognak beválni, például fugatisztító házi paszta, ecet, citromsav, fogkefe. Ezek a termékeket alkalmatlanok a fugatisztításra. A kosz tizedét sem tudják eltávolítani. A makacsabb szennyeződéseknél, vízkőnél esélyük sincs. Most már tisztán akarod látni a fugát!


Fugatisztítás felújítás után


Most jöhet a nagy titok! Legjobb módszer! Jöhet végre a kosz utáni tisztaság?

Ha végig gondolod logikusan, általában rétegenként áll össze a szennyeződés minden esetben. Nézzünk egy példát a réteges szennyeződésekre. Hogyan is állnak össze a csempék közötti szennyeződések a fürdőszobában? Vizes helyiségekben javarészt vízkővel állsz szemben, közte biztosan van kosz, majd a következő réteg újra vízköves, aztán beszáradt szappan, rajta vízkő, esetleg testzsír. Itt a titok az, hogy nem mindegy, hogy lúgos (zsíros, olajos, koszos) tisztítószerrel kezdesz takarítani, vagy savas bázisúval (vízkő ellen). Az egyik nem tudja a vízkövet leoldani, a másik zsíros, olajos, koszos szennyeződést képtelen eltávolítani a felületről. A megoldás! Használd egyiket a másik után és közben mosd le tiszta vízzel a váltások között, ezt többször kell megcsinálni. Mindenképpen használj védőfelszerelést: gumikesztyűt, maszkot, szemüveget!


Költséges is lehet, de nem nekünk!

Van egy szuper jó hírem számodra! Semmiképpen sem kell elköltened hatalmas összegeket fugák tisztítására, és órákat állnod a szupermarketbe azért, hogy kiválaszd a tutinak nevezett silány tisztítószert, amin valami fantasztikus marketing szöveg van, te meg bedőltél.

Nekünk megvan a megfelelő ipari tisztítószer a fugatisztításra! 20 éves tapasztalatunkat adjuk mindehhez. Hidd el, láttunk sok mindent, nincs lehetetlen helyzet! Fugatisztításod - Bízd ránk! … MI megcsináljuk helyetted a meló részét speciális gépekkel, hozzáértéssel, gyorsabban, mint gondolnád. Végül újra láthatod hófehér, színes fugáidat sérülések nélkül. Valamint búcsút intünk akkor már penészes fugának is, ami a baktériumok melegágya.

Mit kínálunk neked, ha tőlünk igényled a fugatisztítást?

 • Nem csak a fugák lesznek tiszták, hanem a körülötte lévő hideg burkolataid is
  A tisztítás során a padozatok burkolatait takarítjuk takarítógéppel. Így érjük el a legnagyobb tisztasági fokozatot.
 • Gépi, forrógőzzel történő
  Erősen szennyezett (olajos, zsíros fuga) burkolatok a kopásállósága, valamint a fugázó anyagok összetétele, illetve a szennyeződések kioldásának pH értéke szerint választjuk ki a megfelelő tisztítószert és a takarítási technológiát.
 • Biológiai szennyeződés takarítása
  A biológiai szennyeződések közé tartoznak a baktériumok, penészgombák, penész, vírusok, állati szőr és állati nyál, házipor, atkák, csótányok és pollen. Speciális eljárással, célirányos fertőtlenítéssel takarítjuk ki a fugákból ezeket a makacs, egészségtelen apróságokat. Így tiszta lesz, valamint higiénikus.
 • Felújítás utáni fugatisztítás
  Jöttek a mesterek, lerakták a járólapot és összeragasztózták a fugát, kicsempéztek, de valahogy még mindig kifehéredik a szennyezett fuga. Ne csüggedj! Van megoldásunk számodra, újra eredeti színe lesz.


Rendelés menete?

Alábbiak szerint biztosítunk téged a burkolataid és a bútoraid biztonságáról a munkavégzésünk során.

 1. Első körben mindenképpen látni kell a területet. A bejárás alapján megállapítjuk a fuga jellemzőit, s a körülötte lévő burkolat típusát.
 2. Ezután megtervezzük a leghatékonyabb és a leggazdaságosabb takarítási technológiát. ( osztunk, szorzunk, kivonunk, a kidolgozott ajánlatot írásban elküldjük számodra )
 3. Mehet a munka egy megbeszélt időpontban. ( ipari géppel, felszereléssel )
 4. Átadjuk és újra olyan a fuga, ahogy te szeretnéd látni.


Milyen területre rendelhetsz tőlünk?

Fugatisztításokat az alábbi felsorolt helyszíneken végzünk:

 • Lakás, családi ház
 • Külső, belső terasz
 • Építkezés, felújítás után
 • Műhely, raktár, csarnok
 • Ipari létesítmény, gyár
 • Ipari konyha, kifőzde, étterem, vendéglátóegység
 • Iroda, irodaház
 • Bemutatóterem
 • Üzlet, üzletlánc

Budapesten és Pest megyében elérhető nálunk a fugák tisztítása!