Takarítás Garancia

Garanciális takarítás

Garanciális takarításGaranciális takarítás Mert nekünk ez a legfontosabb, hogy garanciális takarítás társuljon minden megrendelésünkhöz.

Hogyan működik a garanciális takarítás:
I. Vállalási díj megállapítása a takarítás garancia tájékoztatása. Minden megrendelésnél ingyenes helyszíni felmérést végzünk. Tájékoztatást nyújtunk az adott információk alapján a takarítási folyamatokról és a vállalási árról illetve a garanciális takarítás szolgáltatásunkról.

II. Ajánlatküldés e-mailen,
A helyszínen megbeszéltek alapján és a megrendelő igényeire szabva kialakítjuk a vállalási árat. Ezt e-mailen elküldjük a megrendelőnek. Tehát kap egy ajánlat dokumentumot, mely tartalmazza a takarításhoz szükséges professzionális anyagok tételes listáját, az igényelt szolgáltatások listáját, a kivitelezéshez szükséges munkaerő számát és a felszereléseket a munka során. Valamint a munkadíjat és a cégünk profitját, és az ár garanciális szerződést.

III. Megrendelés, hogy ön igénybe vehesse a garancia takarítás szolgáltatást:
Ezek alapján a megrendelőnek 2-7 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megrendeli-e a szolgáltatást.

Cégünk garanciát ad a megrendelt takarítási szolgáltatásokra olyan módon, hogy a megrendelt takarítási folyamatokat, takarítási anyagokat, vállalási árat nem változtatja meg, ha az üzlet létre jött. A takarításaink alkalmával ezeket elvégezzük, és oda figyelünk a garancia vállalásra. Így a megrendelőnek nem kell aggódnia az elvégzett munka minőségéért.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Garanciális takarítás

Felelősség vállalás a garanciális takarítás mellé:
A kivitelezés alatt teljes körűen felelősséget vállalunk (anyagi felelősség) a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, nyílászárókra, bútorokra, burkolatokra, felületekre. Ezek a felületek a jelenlegi állapotuknál rosszabb állapotba nem kerülnek. Értjük mi ezt elmaródásokra, karcokra, felületi rongálásokra. Az eredeti hiányosságokra a felületen és kopásokra, amik nem tőlünk származnak, nem vállalunk felelősséget és garanciát.

Elvünk: a takarításaink alatt, hogy ön hozzá juthasson a garanciális takarítás -hoz és felelősséget vállaljunk mellé. Mindenképpen a takarítási felületeket tisztábbá, teljesen pormentessé, jobb tapintásúvá tenni felületkezelésekkel (ápolószeres kezelés). Megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy a takarítási felületek visszanyerjék eredeti színüket foltmentesen erre garanciát adunk.

Amiket nem tudunk eltávolítani a tisztítás során, és erre nem érvényes a garanciális takarítás: Festéseket, ami nem vizes bázisú, ablaküvegek kivételével.
Műanyag nyílászárokról a bemaródott szennyeződéseket, színelváltozásokat.
Mapei kerapoxid fugázó anyag szennyeződését a burkolatokon a fugázás után 5 napon túl.

Gyors Árajánlatkérés

Ajánlatkérésedet itt tudod leadni!

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!