Gyakori kérdések

» Hogyan rendelhetek szolgáltatást?

Telefonon és e-mailen. Valamint ajánatkérő ürlapon kersztül. (itt fontos a telefonszámot megadni.)

» Hogyan számolják ki a vállalási árat?

Itt fontos megjegyezni, hogy nem mindegy milyen területre kér ajánlatot. Látatlanba sajnos nem tudunk megjósolni árakat. Ezért csak hozzávetőleges díjat tudunk mondani, hogy mire számíthat a kedves megrendelő, amennyiben telefonon érdeklődik. A számolásnál figyelembe vesszük a szennyezettség mértékét, a helyszín nagyságát, a takarítás időtartamát, létszámot a kivitelezéshez, anyagköltséget, profitot és adókat. Ez elég bonyolultnak tűnik elsőre, de mi egy takarító cég vagyunk és az egyszemélyes takarítóktól messze állunk. De így is versenyképes és megfizethető árakon számolunk.

» Helyszíni felmérés ingyenes?

Természetes Budapest területén és 20 km-es vonzáskörzetében ingyenes. Ezen kivüli területeken csak akkor nem számolunk fel díjat, ha a megrendelés megtörténik.

» A megrendelés-kivitelezés hogyan zajlik?

Első sorban kér tőlünk egy helyszíni felmérést e-mailen, vagy telefonon. Ezután a meghatározott napon kollégánk a helyszínre megy és felméri a területet. A helyszínen tájékoztatást ad a cégünk működéséről. A takarítási tervről és a megrendelés menetéről. Valamint az árról. Ezután ismerteti a területre vonatkozó garanciát. A konkrét ismertetett ajánlatot e-mail megküldjük. Önnek nincs más dolga mint visszaigazolni és megrendelni. Ezután küldünk önnek egy megrendelőt és egy szerződést. A munka végén pedig egy teljesítési igazolást.

» Hogyan és mikor kell rendeznem a vállalási árat?

Természetesen a munka végén készpénzben számla ellenében vagy átutalással 4-8 napon belül. Az átutalást csak 550 EFT felett áll modunkban kiadni. Ez összeghatár alatt csak készpénzben fizethet.

» Cleaning Company Kft. - mi történik ha nem kap megrendelés számot?

Valószínű ön nem tőlünk kapott megrendelést. Sajnos egy-két cég megprobálja utánozni a minőségi munkavégzést és a Cleaning Company Kft jóhírét befeketíteni. Ha ilyen történik kérjük jelezze ezt telefonon nekünk. Nálunk mindenki egyedi megrendelés számot kap. Valamint számlát a mi cégnevünkel a munkánk után. Nálunk szakemberek dolgoznak egyedi technológiával. Széles rendszerben.

Nálunk nincs olyan, hogy:

  1. telefonos megeggyezés,
  2. visszaigazolás nélküli megrendelés,
  3. egy vegyszeres takarítás,
  4. garancia és felelősségvállalás nélküli munkavégzés,
  5. 2 órás takarítás
  6. egy lépcsős rendszer