• Takarítás

  Takarítás

  Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Minőségi Takarító cég Budapest! Telefonszám: +36702297118 E-mail:info@takaritok.eu

Gyakori kérdések

» Hogyan rendelhetek szolgáltatást?

Telefonon és e-mailen. Valamint ajánatkérő ürlapon kersztül. (itt fontos a telefonszámot megadni.)

» Hogyan számolják ki a vállalási árat?

Itt fontos megjegyezni, hogy nem mindegy milyen területre kér ajánlatot. Látatlanba sajnos nem tudunk megjósolni árakat. Ezért csak hozzávetőleges díjat tudunk mondani, hogy mire számíthat a kedves megrendelő, amennyiben telefonon érdeklődik. A számolásnál figyelembe vesszük a szennyezettség mértékét, a helyszín nagyságát, a takarítás időtartamát, létszámot a kivitelezéshez, anyagköltséget, profitot és adókat. Ez elég bonyolultnak tűnik elsőre, de mi egy takarító cég vagyunk és az egyszemélyes takarítóktól messze állunk. De így is versenyképes és megfizethető árakon számolunk.

» Helyszíni felmérés ingyenes?

Természetes Budapest területén és 20 km-es vonzáskörzetében ingyenes. Ezen kivüli területeken csak akkor nem számolunk fel díjat, ha a megrendelés megtörténik.

» A megrendelés-kivitelezés hogyan zajlik?

Első sorban kér tőlünk egy helyszíni felmérést e-mailen, vagy telefonon. Ezután a meghatározott napon kollégánk a helyszínre megy és felméri a területet. A helyszínen tájékoztatást ad a cégünk működéséről. A takarítási tervről és a megrendelés menetéről. Valamint az árról. Ezután ismerteti a területre vonatkozó garanciát. A konkrét ismertetett ajánlatot e-mail megküldjük. Önnek nincs más dolga mint visszaigazolni és megrendelni. Ezután küldünk önnek egy megrendelőt és egy szerződést. A munka végén pedig egy teljesítési igazolást.

» Hogyan és mikor kell rendeznem a vállalási árat?

Természetesen a munka végén készpénzben számla ellenében vagy átutalással 4-8 napon belül. Az átutalást csak 550 EFT felett áll modunkban kiadni. Ez összeghatár alatt csak készpénzben fizethet.

» Cleaning Company Kft. - mi történik ha nem kap megrendelés számot?

Valószínű ön nem tőlünk kapott megrendelést. Sajnos egy-két cég megprobálja utánozni a minőségi munkavégzést és a Cleaning Company Kft jóhírét befeketíteni. Ha ilyen történik kérjük jelezze ezt telefonon nekünk. Nálunk mindenki egyedi megrendelés számot kap. Valamint számlát a mi cégnevünkel a munkánk után. Nálunk szakemberek dolgoznak egyedi technológiával. Széles rendszerben.

Nálunk nincs olyan, hogy:

 1. telefonos megeggyezés,
 2. visszaigazolás nélküli megrendelés,
 3. egy vegyszeres takarítás,
 4. garancia és felelősségvállalás nélküli munkavégzés,
 5. 2 órás takarítás
 6. egy lépcsős rendszer

Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41
Telefon:

06 70/2297118

E-mail:info@takaritok.eu

Mit is kinálunk!

 • 1 Tipp:

  Garancia

  Felelősségvállalás jár minden megrendeléshez a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre.
 • 2 Tipp:

  Minőségi takarítás

  Rossz tapasztalat érte? Nem minden takarító cég megbízhatatlan, a mi cégünk minőségi munkát végez!
 • 3 Tipp:

  Szaktudás:

  Sok takarító cég kiírja az oldalára, hogy ilyen takarító, olyan idős stb. Ellenben cégünk, professzionális munkát végez és bizonyít látványosan, nem pedig ígérget.
 • 4 Tipp:

  Megbízhatóság:

  Mi nem egy fantom cég vagyunk, akik számlát sem tudnak, adni munkájukról vagy nehezen oldják meg. Cégünk leinformálható.
 • 5 Tipp:

  Hozzáállás:

  Nálunk nincs olyan, hogy három órás takarítás min. 100 nm-en. Vállalkozásunk addig takarít, míg az teljesen 100 %-os nem lesz. Ez pedig idő..
 • 6 Tipp:

  Apró részletek:

  Minden az apró részleteken múlik. A takarítás erről szól. Felületesen mindenki tud. De mi tovább megyünk. Precizitás…
 • Takarítás

  Mindenfajta takarítást elvégzünk. Szolgáltatásunk széleskörű és Professzionális.

  elolvasom a takarítás oldalt..→