Gyakori kérdések

» Hogyan rendelhetsz szolgáltatást tőlünk?

Telefonon: ☏ Hívj Minket 06 70 3621721 számon

e-mailen: info@takaritok.eu

Valamint ajánlatkérő űrlapon keresztül. (itt fontos a telefonszámot megadni.)

» Hogyan számoljuk ki a takarítási árát?

Itt fontos megjegyezni, hogy nem mindegy milyen területre kérsz ajánlatot tőlünk. Látatlanba sajnos nem tudunk megjósolni takarítási árakat. Ezért csak hozzávetőleges díjat tudunk mondani, hogy mire számíthatsz, amennyiben telefonon érdeklődsz bővebb információt és pontosabb árat kaphatsz tőlünk. A számolásnál figyelembe vesszük a szennyezettség mértékét, a helyszín nagyságát, a takarítás időtartamát, létszámot a kivitelezéshez, anyagköltséget, és az adókat. Ez elég bonyolultnak tűnik elsőre, de mi egy takarító cég vagyunk és az egyszemélyes takarítóktól messze állunk. De így is versenyképes és megfizethető áraink vannak.

» Helyszíni felmérés ingyenes?

Természetes Budapest területén és 120 km-es vonzáskörzetében ingyenes.  Ezen felül 100 FT/km a központunktól számolva.  

» A megrendelés-kivitelezés hogyan zajlik?

Megrendelés menete:

  1. Felveszed velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen, vagy ajánlatkérő űrlapon. Az e-mail esetén mindenképpen add meg az elérhetőséged, amin eltudunk érni téged és tudunk egyeztetni a takarítási igényedről.
  2. Megbeszélünk egy helyszíni felmérést, ami természetesen ingyenes, de ha tudsz képet küldeni a takarítási területedről, ami a jelenlegi állapotot mutatja meg, akkor egyszerűbben tudsz tőlünk ajánlatot kapni. De mindenképpen elengedhetetlen a telefonos egyeztetés, természetesen visszahívunk az elérhetőségeden, amit megadtál számunkra egyeztetés céljából.
  3. Amennyiben helyszíni felmérést egyeztettünk veled akkor a helyszínen a takarítási igényeidet pontosíthatod, átbeszéljük veled a takarítási lehetőségeket, gépi-kézi tisztítások tisztítás technológiai lehetőségeidet. Mely elég széles spektrumú. Kiválasztjuk a megfelelő időpontot számodra. Telefonos egyeztetés alapján mindenképpen szükség lesz majd képet küldeni a helyszínről.
  4. Takarítási ajánlatot kapsz e-mailen. Az ajánlat részletes és szakmai, valamint anyag és munkadíj költséget is tartalmaz. A felszerelést a takarításhoz is tartalmazza.
  5. Megrendelés esetén megbízási szerződést készítünk számodra.
  6. Elvégezzük számodra a takarítást.
  7. Fizetned a munkavégén kell. (Ezektől eltérhetnek az egyedi szerződéssel és megállapodással rendelkező megrendelőink.)

» Hogyan és mikor kell rendeznem a takarítási szolgáltatás díját?

  • Átutalással
  • Készpénzben
  • Egyedi megállapodás szerint

» Cleaning Company Kft. - mi történik ha nem kapsz választ tőlünk az ajánlatkérésedre?

Kérlek érdeklődj telefonon ezen a számon: +36703621721

Nálunk is előfordulhat, hogy nem kapjuk meg az e-mailt, amit küldtél vagy spam mappába került. De mindent megteszünk, hogy ezek ne történjenek meg. Ezért fejlesztjük rendszereinket folyamatosan, hogy te elégedett legyél.

Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Telefon:
☏ Hívj Minket
06 70 3621721

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41

E-mail:info@takaritok.eu