Padlószőnyeg tisztítás Budapest

Padlószőnyeg tisztítás

Szőnyeg padlószőnyeg tisztítás BudapestPadlószőnyeg tisztítás: Anti allergén tisztítószerrel - Padlószőnyeg tisztítás - Extrakciós, kefés mélytisztítással, atkamentesítés.

Egy kis Intro: A porszívó sem képes teljes mértékben a padlószőnyeg tisztítására, a por mellett az atkák, és az egészségünkre káros baktériumok is megtelepedhetnek a koszos padlószőnyeg szálain. A padlószőnyeg amellett, hogy esztétikus, elegáns megjelenést biztosít otthonunknak, irodánknak, tisztítása rendkívül nehézkes. Mozgatni nem lehet, házilag csak az itt-ott éktelenkedő foltokat tudjuk „kezelni”, ami nem esztétikus. A padlószőnyeg tisztítására ideális esetben évente többször is szükség lehet.
Cégünk a padlószőnyeg tisztítás során olyan speciális vegyszert használ, ami előtt számos folt nem képes megmaradni, legyen az kávé, rozsda, üdítő vagy étel. Eltűnik a folt és elpusztul a baktérium, atka, bolha valamint vírusinaktiváló hatás keletkezik.

Választható tisztítási technológia a szőnyegpadló tisztítás (Budapest és más városokban is) során:
Lehetőségeink szerint két fajta szőnyegtisztítási technológiával állunk az ön rendelkezésére.

1./ Szőnyegpadlós tisztítások: / Extrakciós gépi takarítások padlószőnyegén/
Extrakciós szőnyegpadló tisztítás alkalmával, egy professzionálisan erre kifejlesztett gép segítségével tisztítjuk a szőnyegeket hatékonyan. Oxigén és a víz segítségével egy szóró-szívó eljárásban átmossuk a szőnyegpadlót (tehát szőnyegpadló mosása vízszívással) ez természetesen antiallergén takarítószerrel történik. A száradási idő 2 óra.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MÉG MA!

2./ Szőnyegpadló tisztítási technológiánk a Hengerkefés mélytisztítás. (Ujjá varázsoljuk régi koszos, elhasználódott szőnyegét!
EZ A FAJTA TISZTÍTÁS = 100%-OS ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG HOZ
A második technológiánk az egytárcsás szőnyeg kefés mélytisztítás mely igaz egy kicsit drágább, de viszont hatékonyabb, olyan mintha egy mosógépbe tenné padlószőnyegét. Ez a fajta padlószőnyeg tisztítás samponos tisztítószerrel történik mely nem színfakító és nincs színoldó hatása. Ugyanakkor teljesen a szőnyeg szálain végig halad. Bármely fajta szőnyegre alkalmazhatjuk.

Padlószőnyeg tisztítás, szőnyegpadló tisztítás Budapesten háznál irodában lakásban
Ezen különlegesen ÚJ forradalmi tisztításokat, cégünk nagy hatékonysággal végzi. Bármely olyan területen rendelhet szolgáltatást ahol padlószőnyeg van.

  • Múzeumi padlószőnyegek takarítása
  • Lakásokban szőnyegpadló tisztítás Budapesten
  • Irodában padlószőnyeg tisztítás
  • Rendezvények alakmára padlószőnyeg tisztítás akár azonnal is
  • Lépcsőfokokon lévő szőnyeg takarítás


Amit kínálunk és garantálunk önnek, ha nálunk rendeli meg a szőnyegpadló tisztítást Budapesten:

  • 100 % Ügyfél elégedettség
  • Pontos és Precíz munkavégzés
  • Gyorsaság
  • Olcsón most a szőnyegtisztítás
  • Folyamatos megrendelésnél 10% Kedvezmény!


Padlószőnyeg tisztítás Budapest azonnal - telefonszáma (viszlát, Kávéfolt, Cola folt, rossz szag és illat): 06 70 3621721 Hívjon!

Padlószőnyeg tisztítás árak:
250-1750 FT/ m²-től. (minimum kiszállás 50 m², ez alatti szőnyegpadló tisztítás kiszállási díjat tartalmaz mely Budapesten 7000 FT)

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!