Piperetakarítás Budapesten

PIPERETAKARÍTÁS

Piperetakarítás BudapestenPiperetakarítás - minőségi garancia (zsír, nikotin, kosz, sár, vízkő, rozsda, penész) eltávolítható. Mesteri alapossággal kitakarítjuk otthonát, irodáját. Piperetakarítás A- Z-ig.

Piperetakarítás rövid időn belül! Lélegzetelállító tisztaság.
Legalaposabb szolgáltatásunkat nyújtjuk leendő ügyfeleink számára. Amennyiben önnek egy teljes körű átfogó takarításra van szüksége úgy ezt a takarítási formát ajánljuk figyelmébe! Kiköltözött az albérlője, esetleg csak a korházból érkezik haza családtagja, vagy csak egy alapos fertőtlenítést szeretne igénybe venni!

Miért minket válasszon:
A legapróbb részletekig áttakarítjuk otthonát vagy létesítményét. Nem teszünk különbséget helységek és folyamatok között. Szó szerint centiről centire haladunk végig a területen. Háromfázisú takarítás rendszernek (alaptisztítás, fertőtlenítés, ápolás) köszönhetően a por nem marad szárazon. Precizitást és nagy tapasztalatot igényel ez a feladat melyet mi maximálisan teljesítünk akár 1 nap alatt.

Mi is az a 3 fázisú rendszer a piperetakarítás alatt: 
·  Alaptisztítás – A felületeket a saját ph értékének megfelelő vegyszerrel kezeljük. Így mindenféle szennyeződés (zsír, nikotin, kosz, sár, vízkő, rozsda, penész) eltávolítható hígítási arány és várakozási fázis alatt. A vegyszerek 100% lebomlanak és természetbarátok.

·  Fertőtlenítés – Azért nem ezzel kezdünk, mert a makacs több rétegű szennyeződések nem isszák át a fertőtlenítőszert a párolgási idő miatt és nem jut el a szennyeződés mélyére a vegyszer. Rapid vírus és baktérium mentesítő szerrel kezeljük a tisztább felületet. Így hatékonyabban érjük el a sterilizációt.

·  Felületkezelés, ápolás – Minden anyagnak külön ápolószere van a kezelés folyamán. Jobb tapinthatóságot, vízmentesítő hatást, és magas selyem fényt érünk el.
Továbbá számos olyan kezelések vannak még a tarsolyunkban, amelyeket személyre és területekre szabunk meg! Pl.(márvány kristalizációs tisztítások polírozással)

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Hogyan bízhat meg minket, piperetakarítás szolgáltatás igényére: 
A megbízás előtt helyszíni felmérést végzünk minden esetben. Így a helyszínre szabjuk meg piperetakarítás árát. A megrendelő igényei szerint közösen kialakítjuk a takarítási tervet. Ezután e-mail-en átküldjük a tételes anyag és munkadíjat, illetve a szerződésünk tervezetét a megbeszéltek szerint. A megrendelőnek már csak egyetlen dolga marad, hogy elfogadja és már is kezdődhet a kivitelezés. Számos cég és magánember fordult hozzánk az évek során és rendelte meg tőlünk e szolgáltatásunkat, igen nagy megelégedettséggel.

 

Tökéletesre szabva a  piperetakarítás  legapróbb részletekig. Mesteri alaposságal

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!