Rendezvény takarítás

Rendezvény utáni takarítás Rendezvény takarítás

takaritok.eu-Üzemi konyha takarítás, éttermi konyha takarítás, piperetakarítás, felújítás utáni takarítás Budapest, családiház takarítás Budapest, irodatakarítás BudapestRendezvény takarítás - Takarítói személyzet biztosítása Egy rendezvény megszervezése sok vesződséggel jár, ahhoz, hogy a vendégek végig kellemes körülmények között, jól érezzék magukat. A rendezvény utáni takarítások megszervezésére gondolt? Képzeljünk el egy esküvőt, koncertet vagy egy kulturális programot, aminek a szervezéséhez akár hónapok kellenek. Míg a rendezvények utáni takarításokhoz már elég egy profi csapat, akik modern felszerelésekkel vállalják, hogy néhány órán belül tisztán, adja át a termet, a helyszínt.

A rendezvények utáni takarításokra általában senki nem gondol, ám a legtöbb esetben nem csak utána, hanem előtte is takarítani kell, vagy a rendezvény alatti takarítási felügyelet szükséges.

A rendezvény alatt takarító személyzet biztosítása: Külön kérésre takarító felügyeletet biztosítunk a teljes időtartamra a rendezvény alatt. Így önnek csak a saját ügyfeleivel és zökkenőmentes lebonyolítással lesz dolga a tisztasággal nem. Amennyiben nincsenek felszereléseik a takarításra akkor azt is tudunk biztosítani.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Teljes körű takarítás rendezvény előtt és után: Megrendelheti a kiszemelt helyiség előtakarítását és a közvetlen rendezvény megkezdésekor a karbantartó takarítást és természetesen a zárás utánra is a rendezvényterem takarítását.

Rendezvény utáni takarítás, Rendezvény takarítás

Cégünk gyors, megbízható csapattal vállalja a rendezvény utáni takarításokat észrevétlen lebonyolítását.

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!