Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás Szőnyegtisztító Cég Budapest

Szőnyegtisztítás egyik legnehezebb feladat egy háztartásban, hisz általában a lakásban nagyméretű, nehéz szőnyegek találhatók, amelyeknek mozgatása meglehetősen körülményes. A szőnyegtisztításhoz hely, megfelelő tisztítószer és nem utolsó sorban idő kell. Nem mindegy milyen tisztítószerekkel, vegyszerekkel végezzük a tisztítást, ami később párolog otthonunkban, és egészségromboló hatásait kénytelenek vagyunk elszenvedni.

Mostantól a szőnyegtisztítás soha nem látott módon leegyszerűsödik. Olyan speciális atkátlanítós mély tisztítással, extrakciós és kefés géppel tisztítjuk ki szőnyegét, ezáltal otthonát, ami ember - és környezetbarát. A teljes körű szőnyegtisztítás mostantól mindössze 1 órát kell rászánnia otthonában, s mindez egy telefonhívásába kerül! 06 70 3621721

INGYENES ONLINE AJÁNLATKÉRÉS ITT»Nem kell elszállítani a szőnyegeit a szőnyegtisztítás során. Háznál takarítjuk ki az elkoszolódott szőnyegeit. Száradási idő 1-2 óra.

Szőnyegtisztítás szolgáltatásunk megrendelésének a menete:
Telefonon, vagy ajánlatkérő űrlapon. Ezután A szőnyegtisztítási mester felveszi önnel a kapcsolatot. Munkatársunk az ön elmondása szerint ad egy hozzávetőleges árajánlatot, amely tartalmazza a maximum és a minimum árat. Ez, ha önnek megfelel, akkor a helyszínen pontosítunk, amely nem szokott nagyon eltérni a telefonos ajánlattól.

Szőnyegtisztítás, Szőnyegtisztító Cég, Szőnyegtisztítás Budapest

Foltmentes szőnyegtisztítás akár egy óra alatt.

Kedvezménnyel - Ne dobja ki inkább tisztíttassa ki! Eddigi ügyfeleink teljesen megelégedettek voltak a szőnyegtisztítás alkalmával.

Olvassa el a kárpittisztítást is.