• Takarítás

  Takarítás

  Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Minőségi Takarító cég Budapest! Telefonszám: +36702297118 E-mail:info@takaritok.eu

Takarító vállalkozás

Takarító vállalkozás Budapesten

Takarító vállalkozás: Vállalkozásunk 2004-ben alakult. Szakmai tapasztalatunkat a takarításban tökéletesre fejlesztettük. Minden takarítói vállalkozás más és más, de mi vagyunk az egyedüliek a piacon, akik bizton mondhatják magukról, hogy a minőség és szaktudás összhangja látványos sikereket ér el nap, mint nap a munkáink során.

Kedvezményes takarító vállalkozás: Kedvezmények, akciók minden hónapban, hogy mindenki számára elérhető legyen a professzionális takarítás. Jól jár, ha minket választ. Takarítási munkákat vállalunk irodáknak, vállalkozásoknak és a takarítási üzletágakban több éves szakmai múlttal rendelkezünk.

Havi letakarítási területünk meghaladja a 10000 nm-ert. Társaságunk alacsony árakon dolgozik, német minőségi vegyszerekkel. Minden takarítási formát elvégzünk valamint üzemi konyhákat és hűtőházakat is takarítunk.

Bennünk megtalálja elképzeléseit a precíz, pontos munkavégzésünkkel szemet gyönyörködtető végeredményt érünk el kellő szakmai hozzáértéssel.
Takarító vállalkozás Budapest

Alacsonyon, árakon dolgozunk! MEGTALÁLTA! Olcsó takarító vállalkozás - tökéletes tisztaságra hangoljuk a kivitelezéseket.

Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41
Telefon:

06 70/2297118

E-mail:info@takaritok.eu

Mit is kinálunk!

 • 1 Tipp:

  Garancia

  Felelősségvállalás jár minden megrendeléshez a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre.
 • 2 Tipp:

  Minőségi takarítás

  Rossz tapasztalat érte? Nem minden takarító cég megbízhatatlan, a mi cégünk minőségi munkát végez!
 • 3 Tipp:

  Szaktudás:

  Sok takarító cég kiírja az oldalára, hogy ilyen takarító, olyan idős stb. Ellenben cégünk, professzionális munkát végez és bizonyít látványosan, nem pedig ígérget.
 • 4 Tipp:

  Megbízhatóság:

  Mi nem egy fantom cég vagyunk, akik számlát sem tudnak, adni munkájukról vagy nehezen oldják meg. Cégünk leinformálható.
 • 5 Tipp:

  Hozzáállás:

  Nálunk nincs olyan, hogy három órás takarítás min. 100 nm-en. Vállalkozásunk addig takarít, míg az teljesen 100 %-os nem lesz. Ez pedig idő..
 • 6 Tipp:

  Apró részletek:

  Minden az apró részleteken múlik. A takarítás erről szól. Felületesen mindenki tud. De mi tovább megyünk. Precizitás…
 • Takarítás

  Mindenfajta takarítást elvégzünk. Szolgáltatásunk széleskörű és Professzionális.

  elolvasom a takarítás oldalt..→