Üzemi Konyha takarítás, éttermi konyhatakarítás

» Üzemi konyha takarítás, Éttermi konyha takarítás

üzemi konyha takarításAz üzemi és éttermi konyhák takarítása igazi kihívás lehet mind az üzemeltetőnek, mind a dolgozóknak, általában több céget kipróbálnak mire egy megfelelő csapat takarítási módszere, az általuk használt tisztítószerek beválnak.

Az üzemi és éttermi konyhák takarítása nagy felelősség, ahol több embernek főznek, ahol több ember étkezik, ott maximálisan oda kell figyelni a tisztaságra, a mondhatni steril környezet megteremtésére. Hisz mind a készétellel, mind az étel alapanyagokkal kifejezetten óvatosan és tiszta körülmények között lehet dolgozni.

Az üzemi és éttermi konyhák takarítása olyan speciális gépekkel történik, aminek nyomán maximálisan tiszta környezetet teremtünk.Hívja a professzionális konyhatakarítókat még ma! Telefonszámunk: +36 70 3621721Tisztítószereink, fertőtlenítőszereink megfelelnek az ÁNTSZ előírásainak.

Amennyiben ön rendelkezik, vagy éppen vezet egy étteremi konyhát és szeretné, ha egy hétvége alatt vagy egy kiszemelt időpontba egy takarító cég kitakarítsa azt és a takarítás alatt fertőtlenítsen és 100%-ig eltávolítsa a zsíros, olajos szennyeződéseket illetve, felső elszívó berendezéseket akképpen, hogy e közben, maximálisan oda figyel a felületek állagára és minőségére, akkor hívjon mindenképpen minket!

HACCP takarításokat is vállalunk melynek, szigorú tisztítószer és takarítási rendszernek kell megfelelni.

Amennyiben ilyen takarítást rendelne, akkor kérjük, mindenképpen jelezze ajánlatkérésnél.

Teljeskörű takarítás egy speciális étterem takarításra szakosodott cégtől.» Lakás és irodai konyha takarítás

Konyha takarítás jó áron!

Steril környezetet hozunk létre a konyhában A legtöbb és legmakacsabb szennyeződések a konyhában telepednek meg.
Ha egy konyhát nem takarítunk rendszeresen, akkor bizony a konyhai eszközökre, gépekre makacsul lerakódó zsíros szennyeződésekkel alaposan meggyűlhet a bajunk. Az sem biztos, hogy minden szennyeződést maradéktalanul el tudunk távolítani otthoni tisztítószerekkel, otthoni módszerekkel a konyhatakarítás során.

Cégünk elhozza Ön számára azt a kivételes lehetőséget, hogy a legkevesebb gondot kell fordítania konyhatakarításra.

Profi módszerekkel, környezetbarát tisztítószerekkel gyorsan minőségi konyhatakarítást végzünk, a lehető legrövidebb idő alatt.

A szennyeződések mellett konyháját megszabadítjuk a fertőző baktériumoktól és kórokozóktól, amelyek a konyhai eszközökön szaporodnak el.

Hívja a professzionális konyhatakarítókat még ma! Telefonszámunk: 06 70 3621721

Konyhatakarítást ajánljuk:
Minden olyan magánembernek és cégnek, akinek kisebb vagy otthoni konyhája van és szeretné sterilebbé tenni valamint egy átfogó teljes körű takarítást szeretne konyhájában.

 Mennyibe kerül a konyha takarítás?

Kecsegtetően jó konyhatakarítási ára van. Mindenképp az ön konyhájára van szabva, gondolja végig, míg ön otthonában olvas, esetleg pihen, mi addig a rövid idő alatt tisztába tesszük a konyháját akképpen, hogy az nem szenved el sérüléseket és kopásokat, marásokat.

INGYENES ONLINE AJÁNLATKÉRÉS  ITT»