Üzlethelyiség takarítás

ÜZLETHELYISÉG TAKARÍTÁS

Üzlethelyiség takarítás felújítás után vagy beköltözés előtt vagy folyamatos napi takarítása teljes körűen. Ennek elvégzésére keres egy megbízható céget, aki felelősségteljesen, garanciával takarít. Több fajta lehetőség közül választhat az üzlet takarítás alkalmára.

Az üzlethelyiség takarítás szolgáltatásaink:
Napi folyamatos takarítás az üzletek részére
» Megrendelheti akár naponta vagy hetente egy alkalomra az üzletének a folyamatos napi takarítását. Két lehetőséget kínálunk önnek: az egyik, ha az alaptakarítást választja, akkor ajándékba kapja a nagytakarítást negyed évente.

Beköltözés előtti illetve utáni pipere nagytakarítás az üzletekben
Amennyiben beköltözne egy kiszemelt üzletbe, hogy saját vállalkozását elindítsa vagy csak egy újat bérelt és mielőtt kinyitná az üzletét, azt mindenképpen szeretné kitakaríttatni, akkor jó helyen jár. Mi erre a takarításra több lehetőséget is kínálunk nagytakarítás szolgáltatásunk igénybe vételével. Számos csomag ajánlat és saját igényre szabott nagytakarítási lehetőség közül választhat. Természetesen kikötözés utáni üzlethelyiség takarításra is felbérelhet minket.

Felújítás utáni takarítás az üzletben
Festés, felújítás utáni takarítás az üzletben. Hétvégébe sűrítette be a felújítás munkálatait és szüksége lenne egy takarításra az üzletében, mindenképpen nyitás előtt. Erre ajánljuk a 0-24H takarítási szolgáltatásunkat. Korszerű gépekkel és felkészült takarító személyzettel vállaljuk ezeket a takarítási munkákat.

Átadás előtti piperetakarítás az üzlethelyiségben
Olyan kivitelező cégeknek ajánljuk ezt a szolgáltatást, akik üzleteket újítanak fel, vagy kulcsra készen adnak át és az átadás előtti üzlethelyiség takarítás munkáit egy takarítási cégre bíznák. Pontos, precíz, magabiztos munkát kínálunk.

Az üzlethelyiség hideg burkolatainak alaptisztítási munkái fugatisztítással, parketta bevonatozás
Régi, kopott a parkettája az üzlethelyiségnek? Van erre egy megoldásunk az ön számára: Zsírtalanítós alaptisztítás és parketta bevonatozás, impregnálás műanyag vagy lakk bázisú tisztítószerekkel. Eltűnik a finom karc és vízálló lesz a parketta laminált padló. Továbbá hideg burkolatok alap takarítása, fugatisztítással és ápolással. Nincs többé makacs folt, feltakaríthatatlan szennyeződés a burkolatokon.

Padlószőnyeg tisztítás és szőnyegtisztítás az üzlet szőnyegein
Az üzletben folt mentesen megtisztítjuk a padlószőnyegeket és a szőnyegeket egy forradalmian új technológiával.

Üzlethelyiség takarítás felújítás után vagy beköltözés előtt. Üzletek napi takarítása teljes körűen. Átadás előtti üzlethelyiség takarítás, pipere nagytakarítás az üzletekben, üzlethelyiségben.

INGYENES ONLINE AJÁNLATKÉRÉS  ITT»