Családi ház takarítás

Családi ház takarítás Budapesten – háztakarításCsaládi ház takarítás szolgáltatás! Szolgáltatásunk kényelmes megoldást kínál a családi otthonok rendben és tisztán tartására. Ház takarítás? Bízd ránk segítünk neked!A modern életvitel és napi kötelezettségek mellett a családi ház takarítás időigényes és kihívást jelentő feladattá válhat. A mi szolgáltatásunk a házak takarítására specializálódott és kényelmes megoldást kínál a családi otthonok rendben tartására.

családi ház takarítás


Amiket neked ajánlunk a családiház takarítás szolgáltatás alatt


Rendszeres takarítás
Szolgáltatásunk magában foglalja az ütemezett takarítást, beleértve a napi teendőket is, mint például a portörlés, a padlók tisztítása és a konyha rendben tartása. Így több időd jut a családra, miközben profi csapatunk gondoskodik az otthonod tisztaságáról.

Személyre szabott szolgáltatások egyedi igényeidhez mérten
Családiház takarítás szolgáltatásunk lehetővé teszi a személyre szabott takarítási csomagok kialakítását a te egyedi igényeid szerint. Természetesen teljesen természetbarát tisztítószereket használunk. Lehetőséged nyílik választani egyszeri vagy időszakos átfogó nagytakarítást is. Amennyiben van padlószőnyeged, akkor vedd igénybe a forradalmian új mélytisztító padlószőnyeg tisztításunkat, vagy egy fertőtlenítős kárpittisztítást. (matrac, ágy, kanapé).

Az elfoglalt életstílusodhoz mi rugalmasan alkalmazkodunk! Mikor jöjjön a takarítónő?
Az élet sokszor hektikus, ezért rugalmas időbeosztásokat kínálunk neked, amelyek alkalmazkodnak az időbeosztásodhoz. Legyen szó munkaidőről vagy a gyerekek iskolai elfoglaltságairól, mi igyekszünk olyan időpontokat biztosítani neked, amelyek megfelelnek az igényeidnek.

Professzionális családiház takarítás, azaz tökéletes csapatmunka tőlünk neked
Tapasztalt és professzionális csapatunk gyorsan és hatékonyan látja el a rábízott takarítási feladatokat. A profik által végzett munka nemcsak időt takarít meg, hanem biztosítja a magas minőségű eredményeket is, nyugalmat adva az otthonodban élőknek.

Nyerd vissza az értékes idődet és tölts többet a szeretteiddel
Engedd, hogy mi vigyázzunk a házad tisztaságára, és mindeközben nyerj értékes időt a szeretteiddel való együttlét javára. Amikor másokra bízzuk a takarítást, több időt szabadíthatunk fel a fontosabb dolgokra, például a családra vagy akár magadra, hobbidra. Szolgáltatásunk nem csak a tisztaság megőrzéséhez járul hozzá, hanem plusz időt is ad az életedhez.


Amit kínálunk neked


Rendszeres, alkalmi családiház takarítás szolgáltatásunk:

 • Minimum hetente egyszer tudod megrendelni ezt a szolgáltatásunkat. De szoktunk kivételt is tenni, ha csak 2 hetente egyszer szeretnél háztakarítást. Általában 1 és 3 órás alaptakarítást tudsz rendelni tőlünk óradíjas elszámolásban. A takarítás árak tehát óradíjban vannak meghatározva, anyag költség nélkül.
 • Mindenre kiterjedő általános nagytakarítás. Választható nagytakarítási csomagok.
 • Padlószőnyeg és kárpittisztítás
 • Ha nagy a kupi és a kosz akkor neked ezt ajánljuk: Fertőtlenítő nagytakarítás


Hogyan rendelhetsz tőlünk szolgáltatást?


Az otthoni kényelem és tisztaság eléréséhez rendeld meg egyszerűen és gyorsan szolgáltatásunkat a következő lépésekkel:

 1. Lépj velünk kapcsolatba:
  Keress minket a weboldalunkon található ajánlatkérő űrlap segítségével, vagy hívj minket a megadott telefonszámon. Készséges munkatársunk segít minden feltétel és igény tisztázásában.
 2. Ismertesd az igényeidet:
  Mond el nekünk az otthonod méretét, a kiválasztott szolgáltatást és jelezd, ha van olyan speciális igényed, amelyre figyelnünk kell. Ez segít abban, hogy pontosan megértsük hogyan szolgálhatjuk ki a legjobban az igényeidet.
 3. Ajánlat és időpont egyeztetés:
  Miután megismertük az igényeidet, elkészítjük az ajánlatodat, és egyeztetünk veled a lehetséges időpontokról. Rugalmasak vagyunk, így kiválaszthatod azt az időpontot, amely a leginkább megfelel neked.
 4. Szolgáltatásunk igénybevétele:
  A megbeszélt időpontban profi csapatunk megkezdi a takarítási munkálatokat. Nyugodtan hagyhatod őket dolgozni, miközben te élvezed a szabadidődet vagy más elfoglaltságaidat.
 5. Élvezd a rendezett otthont:
  Miután befejeztük a takarítást, élvezd az otthonod tisztaságát és rendezettségét. Ha bármilyen további igényed vagy visszajelzésed van, mindig számíthatsz ránk.


Kapcsolódó szolgáltatásaink családi házak minőségi takarítására:


Felújított, új építésű családiház? Felújítás utáni takarítás a legjobb választás.
Tökéletes, precíz tisztaság a lakás minden zugában. Átfogó családiház takarítás a cél? Akkor piperetakarítás a legjobb választás.

Családi ház takarítás Budapesten és Pest megyében