Kárpittisztítás Budapesten

Kárpittisztítás Kárpittisztító cég Kárpittisztítás Budapest

Kárpittisztítás 1 óra alatt kész is - Kárpitok tisztítása foltok nélkül otthonában! Lakásban, irodában, cégeknél mindenhol bőven találhatunk kárpitot, ami bizony a mindennapi használat során, rendkívüli módon képes elkoszolódni. Fontos tudni, hogy az otthoni kárpittisztítás során könnyen nagyobb kárt tehetünk, mint hasznot, főleg, ha kárpitunk különleges és drága szövetből készült.

Milyen takarítószerrel dolgozunk a kárpittisztítás során? Egy olyan kivalló német tisztítószert alkalmazunk, mely az atkákat és az allergia kiváltó anyagokat és a port semlegesíti. Kivallóan tisztítja majdnem az összes szövetanyagot, folt vagy maródás nélkül. Ez az anyag intenzív tenzid és polimer tartalmú, és nem habosodik. A szennyeződéseket kioldja gyorsan. A szövetekben maradó nedvességgel polimer agglomerátumot képez, amely száradás után felszívható egy sima porszívóval. Teljesen színtartó és 99% lebomlik.

A kárpittisztításhoz egy bizonyos szakértelem szükséges, hogy a használt takarítószerek ne károsítsák a szövet szálait, s azok ne nyúljanak meg. Legtöbb esetben házilag csak az apróbb foltokat tudjuk kárpittisztítás során eltűntetni, a komolyabb foltoktól már nem tudunk szabadulni.

 

Kárpittisztítás budapest

Cégünk tökéletes biztonsággal fog a kárpittisztításhoz, csupán egyetlen óra szükséges ahhoz, hogy bármilyen anyagból készült kárpitjait tökéletesen tisztává varázsoljuk a kárpittisztítás során.

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e?:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!