Szolgáltatásaink

Teljeskörű takarítás szolgáltatás Budapest - Profiktól

Takarítás szolgáltatásunk széleskörű takarítási szolgáltatásokat kínál, hogy ügyfeleinknek tisztaságot biztosítsunk a mindennapokban Budapesten és Pest megyében.


Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt elérhető az összes takarítási szolgáltatásunk!

takarítás szolgáltatás

Fertőtlenítés, fertőtlenítő takarítás

Higiéniai fertőtlenítés. Több lépcsőben. HACCP előírások betartása mellett. Baktericid, virucid, yeasticid, MRSA hatásokkal. Szélesspektrumban elnyújtott hatóidővel. Fertőzés megelőzésre, Fertőzés után, Járvány idején.  A termékcsalád mindegyike, amiket használunk egy fertőtlenítés során széles spektrumú fertőtlenítő hatással rendelkezik. Nem bántja a felületeket, valamint nem lép reakcióba velük. Antimikróbális hatást érnek el.

Bővebben a fertőtlenítés, fertőtlenítő takarítás szolgáltatásunkról →


Felújítás utáni takarítás

Természetesen felújítás utáni takarításokat azon kedves leendő megrendelőinknek ajánljuk, akik felújították otthonukat, irodájukat, létesítményüket. A finomport a területről teljes egészében eltávolítjuk. Rendelje meg tőlünk a felújítás utáni takarítást és már másnap beköltözhet.

Bővebben a felújítás utáni takarításról →

Üzemi konyha takarítás, éttermi konyha takarítás szolgáltatás

Ajánljuk üzemeknek, gyáraknak, hűtőházaknak, vendéglátó ipari egységek konyháinak ezt a takarítást. Pontos és alapos munka speciális gépparkkal. A fertőtlenítőszerink az ÁNTSZ által előírt vegyszerek. Ezen szolgáltatásunkat a legmagasabb színvonallal kivitelezzük.

Bővebben az üzemi konyha takarítás szolgáltatásunkról →

Padlószőnyeg tisztítás

Padlószőnyeg tisztítás bármilyen mennyiségben. Régi koszos szőnyegét kitisztítjuk, speciális vegyszerrel mely hatékonyan távolítja el kávé, Cola, rozsdafoltokat is. Gyors munkavégzés elfogadható áron. Iroda, lakás, üzem, üzlethelyiség..

Bővebben a padlószőnyeg tisztításról →

Piperetakarítás

A takarítás felső kategóriája. Itt aztán minden van! A takarítandó helységek minden porcikáját át takarítjuk, fertőtlenítjük, kezeljük. Azoknak ajánljuk, aki szeretnének egy alapos takarítást felületkezeléssel. Elhanyagolt lakások teljes körű takarítását ebbe a kategóriába

Bővebben a piperetakarításról →

Nagytakarítás

A legnépszerűbb takarítás. Egy átfogó nagytakarítás melyhez több csomagot is biztosítunk NT1 nagytakarítási csomag, NT2 nagytakarítási csomag, NT3 nagytakarítási csomag, XXL nagytakarítási csomag. Függönymosás, ablaktisztítást nanotechnológiás vegyszerrel, vízkőmentesítés, zsíroldás, felületkezelés. Biztos minőség, bio vegyszerek.

Bővebben a nagytakarításról →

Lakástakarítás

Ezt a takarítási formát azoknak ajánljuk, akik heti rendszerességgel szeretnének takarítást rendelni. Elfogadható árak magas minőség a legjobb takarítói szolgáltatás. Komplex lakástakarítási szolgáltatást biztosítunk.

Bővebben a lakástakarításról →

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás csíkmentesen víz lepergető hatással akár 3 hónapig. Magas fénnyel karcmentesen takarítjuk üveg felületeket. Akár csak egy ablaktisztítás lakásában vagy üzemében, vagy felújítás utáni ablaktisztítás nekünk nem akadály. Gyors munkavégzés pontos munka.

Bővebben az ablaktisztítás szolgáltatásról →

Garázstakarítás

Mély garázsok, teremgarázsok gépi tisztítása és piperetakarítása. Műgyanta és beton felületen. Széles gépparkunknak köszönhetően nincs akadály. Kipufogógáz, olaj, foltok ezek eltűnnek a takarítások után. Korrekt takarítás jó áron referenciákkal. Raktártakarítás fél áron.

Bővebben a garázstakarítás szolgáltatás →

Társasház takarítás

Szolgáltatásunkat ajánljuk lépcsőházaknak, zárt és nyitott udvarral rendelkező ügyfeleinknek. Kukakihúzás és heti rendszerességgel, hozzáértő szakemberektől már heti két alkalomtól. Biztosítás, felügyelet, karbantartás.

Bővebben a Társasház takarítás szolgáltatásunk →

Rendezvény utáni takarítás

Rendezvények előtt, után esetleg rendezvény alatt takarítási felügyeletre ajánljuk. Hatékony, gyors, nagyobb takarítási létszámban. 0-24H órában biztosítjuk elfogadható árakkal. Takarító személyzet biztosítása, bérlése.

Bővebben a rendezvény utáni takarítás szolgáltatás →

Irodaház takarítás

Egy komplex szolgáltatást kínálunk. Budapesten és környékén precíz, makulátlan és magabiztos munkát kínálunk. Szolgáltatásunkat bármilyen irodaháznak kialakított létesítménybe igénybe veheti. Irodaház takarító cégünk irodaházak takarítása alkalmával...

Bővebben a Irodaház takarítás szolgáltatás →

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás alkalmával nem csak a szövet felső szálait fogjuk megtisztítani, hanem az alsó szálakat is, , ahol a legtöbb szennyeződés bujkál. Ennek köszönhetően villámtempóban megszűnnek a kellemetlen szagok, az étel, ital foltoknak is búcsút intünk...

Bővebben a kárpittisztítás szolgáltatásunkról →

Festés utáni takarítás

Festés utánra a takarításokat igényelheti: Budapest, Göd, Dunakeszi, Törökbálint, Budaörs… Számla képesen. Lakásban, irodában, családi házakban, átadásokra...Precíz magabiztos tisztaságot kínálunk, minden olyan területre ahol szükségessé válik a festés utáni takarítás.

Bővebben a festés utáni takarítás szolgáltatásunk →

Fugatisztítás

Padló, járólapon, hideg burkolaton, csempe közti fugatisztítások. Zsíros, olajos, koszos, penészes fugák takarítása speciális géppel, legyen tisztább akár már holnapra.

Bővebben a kárpittisztítás szolgáltatásunkról →

Szőnyegtisztítás

Mostantól a szőnyegtisztítás soha nem látott módon leegyszerűsödik. Egy olyan speciális technológiával tisztítjuk ki szőnyegét otthonában, hogy a szőnyege visszanyeri az eredeti színét és 100%-osan felfrissül. Teljesen környezetbarát tisztítószereket használunk.

Bővebben a szőnyegtisztítás szolgáltatás →

Családi ház takarítás

Szolgáltatásunk magában foglalja az ütemezett takarítást, beleértve a napi teendőket is, mint például a portörlés, a padlók tisztítása és a konyha rendben tartása. Így több időd jut a családra, miközben profi csapatunk gondoskodik az otthonod tisztaságáról.

Bővebben a családi ház takarítás szolgáltatás →

Albérlet - AIRBNB - apartman takarítás

Mindezt kecsegtető árakon kínáljuk, akár nagytakarítástól kezdve a rendszeres karbantartásig, számtalan formában. Amennyiben nincs rá időd, vagy egyszerűen csak szeretnéd kényelmesen intézni a legközelebbi lakás kiadást, mi vagyunk a megoldás.

Bővebben az Albérlet - AIRBNB - apartman takarítás szolgáltatás →

Extrém Takarítás

Szakembereink minden részletre odafigyelnek az extrém takarítás alatt, hogy a takarítási folyamat ne csak teljes, hanem alapos is legyen. A mikró biológiailag szennyezett helyszínek takarítása során korszerű eszközöket alkalmazunk, hogy a terület higiénikusan és steril legyen. Szem előtt tartva az egyedi igényeidet.

Bővebben az extrém takarítás szolgáltatásunk →

Üzlethelyiség takarítás

Üzlethelyiség takarítás felújítás után vagy beköltözés előtt vagy folyamatos napi takarítása teljes körűen. Ennek elvégzésére keres egy megbízható céget, aki felelősségteljesen, garanciával takarít. Több fajta lehetőség közül választhat az üzlet takarítás alkalmára.

Bővebben az üzlethelyiség takarítás szolgáltatásunkról →

Üzemi takarítás

. Rendszermegoldások. Biztonsági adatlappal rendelkező termékek használata az üzemi takarítás során. ISO 9001, ISO14001 és EMAS certifikáció. Higiéniai előírások betartása az uzemi takarítások során. Biztosítás.

Bővebben az Üzemi takarítás szolgáltatásunk →