• Takarítás Budapest - Takarító cég

  Takarítás Budapest - Takarító cég

  Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Minőségi Takarító cég Budapest! Telefonszám: +36703621721 ; E-mail:info@takaritok.eu

Takarítás Garancia

Garanciális takarítás

Garanciális takarításGaranciális takarítás Mert nekünk ez a legfontosabb, hogy garanciális takarítás társuljon minden megrendelésünkhöz.

Hogyan működik a garanciális takarítás:
I. Vállalási díj megállapítása a takarítás garancia tájékoztatása. Minden megrendelésnél ingyenes helyszíni felmérést végzünk. Tájékoztatást nyújtunk az adott információk alapján a takarítási folyamatokról és a vállalási árról illetve a garanciális takarítás szolgáltatásunkról.

II. Ajánlatküldés e-mailen,
A helyszínen megbeszéltek alapján és a megrendelő igényeire szabva kialakítjuk a vállalási árat. Ezt e-mailen elküldjük a megrendelőnek. Tehát kap egy ajánlat dokumentumot, mely tartalmazza a takarításhoz szükséges professzionális anyagok tételes listáját, az igényelt szolgáltatások listáját, a kivitelezéshez szükséges munkaerő számát és a felszereléseket a munka során. Valamint a munkadíjat és a cégünk profitját, és az ár garanciális szerződést.

III. Megrendelés, hogy ön igénybe vehesse a garancia takarítás szolgáltatást:
Ezek alapján a megrendelőnek 2-7 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megrendeli-e a szolgáltatást.

Cégünk garanciát ad a megrendelt takarítási szolgáltatásokra olyan módon, hogy a megrendelt takarítási folyamatokat, takarítási anyagokat, vállalási árat nem változtatja meg, ha az üzlet létre jött. A takarításaink alkalmával ezeket elvégezzük, és oda figyelünk a garancia vállalásra. Így a megrendelőnek nem kell aggódnia az elvégzett munka minőségéért.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Garanciális takarítás

Felelősség vállalás a garanciális takarítás mellé:
A kivitelezés alatt teljes körűen felelősséget vállalunk (anyagi felelősség) a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, nyílászárókra, bútorokra, burkolatokra, felületekre. Ezek a felületek a jelenlegi állapotuknál rosszabb állapotba nem kerülnek. Értjük mi ezt elmaródásokra, karcokra, felületi rongálásokra. Az eredeti hiányosságokra a felületen és kopásokra, amik nem tőlünk származnak, nem vállalunk felelősséget és garanciát.

Elvünk: a takarításaink alatt, hogy ön hozzá juthasson a garanciális takarítás -hoz és felelősséget vállaljunk mellé. Mindenképpen a takarítási felületeket tisztábbá, teljesen pormentessé, jobb tapintásúvá tenni felületkezelésekkel (ápolószeres kezelés). Megteszünk mindent, ami tőlünk telik, hogy a takarítási felületek visszanyerjék eredeti színüket foltmentesen erre garanciát adunk.

Amiket nem tudunk eltávolítani a tisztítás során, és erre nem érvényes a garanciális takarítás: Festéseket, ami nem vizes bázisú, ablaküvegek kivételével.
Műanyag nyílászárokról a bemaródott szennyeződéseket, színelváltozásokat.
Mapei kerapoxid fugázó anyag szennyeződését a burkolatokon a fugázás után 5 napon túl.

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Helyszíni felmérést kér-e? *:

Takarítás várható idő pontja:
Add meg a takarítási helyszín nagyságát négyzetméterben(csak számot irj):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41
Telefon:

06 70/3621721

E-mail:info@takaritok.eu

Mit is kinálunk!

 • 1 Tipp:

  Garancia

  Felelősségvállalás jár minden megrendeléshez a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre.
 • 2 Tipp:

  Minőségi takarítás

  Rossz tapasztalat érte? Nem minden takarító cég megbízhatatlan, a mi cégünk minőségi munkát végez!
 • 3 Tipp:

  Szaktudás:

  Sok takarító cég kiírja az oldalára, hogy ilyen takarító, olyan idős stb. Ellenben cégünk, professzionális munkát végez és bizonyít látványosan, nem pedig ígérget.
 • 4 Tipp:

  Megbízhatóság:

  Mi nem egy fantom cég vagyunk, akik számlát sem tudnak, adni munkájukról vagy nehezen oldják meg. Cégünk leinformálható.
 • 5 Tipp:

  Hozzáállás:

  Nálunk nincs olyan, hogy három órás takarítás min. 100 nm-en. Vállalkozásunk addig takarít, míg az teljesen 100 %-os nem lesz. Ez pedig idő..
 • 6 Tipp:

  Apró részletek:

  Minden az apró részleteken múlik. A takarítás erről szól. Felületesen mindenki tud. De mi tovább megyünk. Precizitás…
 • Takarítás

  Mindenfajta takarítást elvégzünk. Szolgáltatásunk széleskörű és Professzionális.

  elolvasom a takarítás oldalt..→