• Takarítás Budapest - Takarító cég

  Takarítás Budapest - Takarító cég

  Takarítás üzletekben, irodában, konyhákban, étteremben, lakásban, házban! Minőségi Takarító cég Budapest! Telefonszám: +36702297118 E-mail:info@takaritok.eu

Rendezvény utáni

Rendezvény utáni takarítás Rendezvény takarítás

takaritok.eu-Üzemi konyha takarítás, éttermi konyha takarítás, piperetakarítás, felújítás utáni takarítás Budapest, családiház takarítás Budapest, irodatakarítás BudapestRendezvény takarítás - Takarítói személyzet biztosítása Egy rendezvény megszervezése sok vesződséggel jár, ahhoz, hogy a vendégek végig kellemes körülmények között, jól érezzék magukat. A rendezvény utáni takarítások megszervezésére gondolt? Képzeljünk el egy esküvőt, koncertet vagy egy kulturális programot, aminek a szervezéséhez akár hónapok kellenek. Míg a rendezvények utáni takarításokhoz már elég egy profi csapat, akik modern felszerelésekkel vállalják, hogy néhány órán belül tisztán, adja át a termet, a helyszínt.

A rendezvények utáni takarításokra általában senki nem gondol, ám a legtöbb esetben nem csak utána, hanem előtte is takarítani kell, vagy a rendezvény alatti takarítási felügyelet szükséges.

A rendezvény alatt takarító személyzet biztosítása: Külön kérésre takarító felügyeletet biztosítunk a teljes időtartamra a rendezvény alatt. Így önnek csak a saját ügyfeleivel és zökkenőmentes lebonyolítással lesz dolga a tisztasággal nem. Amennyiben nincsenek felszereléseik a takarításra akkor azt is tudunk biztosítani.

Kérje INGYENES ajánlatunkat MOST»

Teljes körű takarítás rendezvény előtt és után: Megrendelheti a kiszemelt helyiség előtakarítását és a közvetlen rendezvény megkezdésekor a karbantartó takarítást és természetesen a zárás utánra is a rendezvényterem takarítását.

Rendezvény utáni takarítás, Rendezvény takarítás

Cégünk gyors, megbízható csapattal vállalja a rendezvény utáni takarításokat észrevétlen lebonyolítását.

Gyors Árajánlatkérés

Add meg a neved *:
Add meg az e-mail címed *:
Add meg a Telefonszámod *:
Takarítás megnevezése:
Takarítás várható idő pontja:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elérhetőség

Cleaning Company Kft.

Elérhetőségeink

Cím: 1037 Budapest
Bécsi út 85
Bokor utca 9-11

Nyitvatartás:
Mindenap:8h - 20h
Adószám: 23509115-2-41
Telefon:

06 70/2297118

E-mail:info@takaritok.eu

Mit is kinálunk!

 • 1 Tipp:

  Garancia

  Felelősségvállalás jár minden megrendeléshez a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, burkolatokra, felületekre.
 • 2 Tipp:

  Minőségi takarítás

  Rossz tapasztalat érte? Nem minden takarító cég megbízhatatlan, a mi cégünk minőségi munkát végez!
 • 3 Tipp:

  Szaktudás:

  Sok takarító cég kiírja az oldalára, hogy ilyen takarító, olyan idős stb. Ellenben cégünk, professzionális munkát végez és bizonyít látványosan, nem pedig ígérget.
 • 4 Tipp:

  Megbízhatóság:

  Mi nem egy fantom cég vagyunk, akik számlát sem tudnak, adni munkájukról vagy nehezen oldják meg. Cégünk leinformálható.
 • 5 Tipp:

  Hozzáállás:

  Nálunk nincs olyan, hogy három órás takarítás min. 100 nm-en. Vállalkozásunk addig takarít, míg az teljesen 100 %-os nem lesz. Ez pedig idő..
 • 6 Tipp:

  Apró részletek:

  Minden az apró részleteken múlik. A takarítás erről szól. Felületesen mindenki tud. De mi tovább megyünk. Precizitás…
 • Takarítás

  Mindenfajta takarítást elvégzünk. Szolgáltatásunk széleskörű és Professzionális.

  elolvasom a takarítás oldalt..→